Vähiin käy ennen kuin loppuu – tuplaviikonloppuna ensin Mad Max

PeePee kohtaa kauden toiseksi viimeisessä runkosarjan kotiottelussa tänään lauantaina klo 16 Mad Maxin Tesomalla, kun punapaidat yrittävät kerryttää pistepottiaan ja lisätä kaulaansa sarjan kahteen viimeiseen joukkueeseen.

Pelaajarintamalta ollaan pitkästä aikaa saatu positiivisia uutisia, sillä Riku Laitinen ja Matias Hovi ovat liittyneet harjoitusvahvuuteen kuluneen viikon aikana. Punapaidoilla alkaa siis taas olla käytettävissään lähes koko rosterinsa, kun myös Vili-Atte Mäkinen palaa kokoonpanoon. Vemppakompania on siis pienentynyt enää vempparyhmäksi, kun enää Vili Karoskoski, Pauli Pylvänäinen ja Kalle Hasa ovat sivussa joukkueen vahvuudesta.

Sarjassa seitsemäntenä oleva Mad Max on onnistunut haastamaan aivan kärkipään joukkueita lähes tasavertaisesti, vaikka alla on useampi tiukka tappio. Punapaidat kärsivät edeltävässä kohtaamisessa niukan tappion, kun ensimmäisen puoliajan heikko esitys ja toisen puoliajan kova kiri ei riittänyt pisteisiin Valkeakoskella. Heikko kevätkausi toivotaan kuitenkin saatettavan uuteen kurssiin kokoonpanon vahvistuessa.

Lauantaina 29.9.2020 Tesoman palloiluhalli klo 16:00 PP-70 – Mad Max. Liput hallillta 7 € / 5 €