Akaa Futsal perjantai-illan haasteena – kokoonpanossa mukana vanhoja tuttuja

PeePee matkaa arki-illan otteluun Akaa Futsalia vastaan perjantaina klo 18.30 alkavaan otteluun. Viime vuonna visiitti Akaassa tuotti punapaidoille kolme pistettä, kuntiukka puolustuspeli tuotti 1-3 voiton. Kauden avauskohtaaminen Tesomalla ei kuitenkaan sujunut viime kauden merkeissä ja PeePee jäi lukemin 1-7 Akaan jyrän alle.

PeePeeltä ottelusta on sivussa pitkäaikaispotilaiden lisäksi Vili-Atte Mäkinen. Maalitykin poissaoloa tulee kuitenkin paikkaamaan PeePeen faneille tuttu pelimies, sillä Mika Ahonen tekee paluun Futsal-Liigaan. Pallovarma maalintekijä oli isossa roolissa, kun punapaidat nousivat aikoinaan Futsal-Liigaan. Vyöllään Ahosella on entuudestaan 10 liigaottelua, joissa tehoja on syntynyt seitsemän maalin ja yhden syötön verran.

Avaako Mika maalitilin perjantaina?

Akaa Futsalilta ottelusta sivussa on pelaajavalmentaja Jovan Stankovic, mutta Dusan Milojevic (23+10=33) ja Juhana Jyrkiäinen (15+12=27) ovat olleet kovassa maalivireessä. Myös entinen PeePee-peluri Tero Intala nähtäneen kentällä, mutta Akaa Futsalin riveissä.