Maalintekokengät hukassa – Sievi Tiikerin johdolla voittoon

PeePee kärsi sunnuntaina 1-3 (0-2) tappion Sievi FS:lle, kun maalintekohaasteista kärsineet punapaidat päätyivät vain kolisuttelemaan maalin kehikoita useista loistavista paikoista huolimatta. PeePeen peli kulki myös mallikkaasti ja Sievi joutui tekemään täyden päivätyön pisteiden eteen. Sievin maalilla joukkueen viimeisenä lukkona toimi Liigakentille paluun tehnyt Tervareista tuttu Juho ”Tiikeri” Keskinen.

Käsienkäyttöön ei ottelussa puututtu. Tämä herätti närää kentällä ja katsomossa

Parad paikka maalintekoon siunautui Pyry Haanpäälle, jonka volley lähes mursi Sievi-maalin yläristikon – niin kovaa pallo siihen tärähti. Osuessaan olisi saattanut olla punapaitojen kauden maali kyseessä. Tamperelaisten ainoasta maalista vastasi kuitenkin vasta ylivoimalla pelatessa Jussi Rasva. Jussi valittiin myös PeePeen parhaaksi pelaajaksi sekä ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi.

Jaakko Alasuutari oli Sievin paras pelaaja sunnuntaina.

Tappion myötä playoff-viiva on ottanut ikävän harppauksen punapaitoja karkuun ja loppukauden otteluista olisi tärkeitä pisteitä otettava, jos joukkue mielii vielä ratkaisupeleihin. Seuraava mahdollisuus siihen tulee ensi viikolla, kun PeePee matkaa Akaa Futsalin vieraaksi perjantai-illan otteluun.