PeePee jäi ToPVn jalkoihin

Pohjoisen visiitti ei mennyt tamperelaisilta putkeen. Vahvan pelin esittänyt ToPV karkasi heti alussa johtoon ja karrutti maalitiliään heikosti puolustaneiden keltapaitojen kustannuksella. Huonot syötöt, vastahyökkäykset omista tilanteista, katastrofaalisesti epäonnistunut prässi ja heikosti organisoitu puolustus antoivat torniolaisille yksinkertaisesti liian monta paikkaa maalata. Ensimmäinen puoliaika menikin täysin Tornion hallussa ja 7-0 lukemat olivat sen mukaiset.

Toisella puoliajalla tamperelaiset paransivat peliään ja pystyivät vastaamaan erityisesti Tornion kakkos- ja kolmoskentän peliin omalla pelillään. Tornion onnistui kuitenkin viimeisen kymmenminuuttisen alkaessa iskeä kolme maalia pikatahtiin tamperelaisten verkkoon tarkoilla laukauksilla ja pieni orastanut takaa-ajo tyrehtyi siihen.

Paljoa ei positiivista pelistä jäänyt käteen, mutta suuret onnittelut kuitenkin vasta 16-vuotiaalle Hugo Pulkkiselle, joka avasi pistetilinsä Futsal-Liigassa syöttämällä Joona Valkaman avausosuman. Ottelu päättyi lopulta 12-2. PeePeen parhaana palkittiin Mikko Ala-Hakuni

PeePeen täytyy nyt löytää syksyn vireensä uudelleen, kun pelaajia alkaa pikku hiljaa palata sairastuvalta. Valitettavasti kuitenkin useamman pelurin vammat vaikuttavat edelleen sen verran pahoilta, että on epävarmaa ehtivätkö he pelata enää yhtään ottelua tällä kaudella, joten isoja laajennuksia rinkiin ei ole vielä nähtävillä. Nyt on onneksi kaksi viikkoa aikaa juonia, miten KaDysta ja Sievistä otetaan pisteitä.