Ilves Tesomalla parempi – sunnuntaina Espooseen

Ilves FS oli Tesomalla punapaitoja parempi luvuin 1-6 (0-2). PeePee menetti jo vähäisestä kokoonpanostaan Topias Perkiön viikonlopuksi ja seitsemän peluria ei riittänyt hyvin asennoituneen Ilveksen haastamiseen. Sekainen puolustuspeli, huono tuuri, tilanteiden loppuun pelaaminen kunnolla ja lopulta jalkojen väsyminen näkyi pelissä, eivätkä turhautuneet punapaidat saaneet käyntiin kunnollista takaa-ajoa Ilveksen mentyä menojaan. Ilves halusi ottelusta voiton ja otti sen asenteella ja hyvällä pelillä.

Ottelun parhaana pelajaajana punapaidoista palkittiin myös joukkueen nälkäisimmäksi pelaajaksi valittu Hugo Pulkkinen.

Tilanteessa ei kuitenkaan auta jäädä voivottelemaan, vaan suunnata katse kohti Espoota, jossa PeePee haastaa GFT:n. Markus Säde on ottelussa pelikiellossa, mutta Joona Valkama palaa kokoonpanoon. Ottelu alkaa Espoossa klo 16:00 ja on katsottavissa suorana Futsal-Liiga.TV:n kautta.