Ei pisteitä Espoosta – jalat loppuivat toisella puoliajalla

PeePee kärsi 7-1 vierastappion GFT:n vieraana Espoossa. Loppulukemat ovat rumat, mutta erityisesti ensimmäisellä puoliajalla tamperelaisten liike ja aktiivinen vastahyökkäyspeli tuotti espoolaisille vaikeuksia.

PeePeen ainokaisesta maalista, jolla ottelun maalihanat aukaistiin, vastasi Jussi Rasva. Komea laukaus ”hieman varioidun” kulmakuvion päätteeksi. Syötön tarjoili Vili-Atte Mäkinen. Tamperelaisten johto kesti hyvin, mutta synkkä minuutti sattui ottelun 17 peliminuutilla, kun 20 sekunnin aikana Panu Autio iski kaksi maalia vieden GFT:n taukojohdolle.

Toisella puoliajalla seitsemällä pelaajalla viikonlopun toista peliä pelanneilta tamperelaisilta loppuivat jalat ja GFT passitteli tilanteeksi 7-1 vahvan vyörytyksen seurauksena – yksi maali tehtiin tyhjiin PeePeen hakiessa maalia viidellä kenttäpelaajalla.

Niko Suvanto sai ottelussa myös liigadebyyttinsä. Niko pääsi maalille ottelun viimeiseksi neljäksi minuutiksi ja kirjautti tililleen neljä torjuntaa. Pyry Haanpää sai sen sijaan hieman heppoisesti keltaisen kortin ja on näin ollen sivussa kahden viikon päästä, kun PeePee matkaa Tornioon ToPV:n vieraaksi. Ottelun parhaana palkittiin tanperelaisista Miska Jurva.

Niko Suvanto (-02) debytoi Futsal-Liigassa