Derbytime – taistelu Tampereen valtikasta

PeePee kohtaa Ilveksen Tampereen derbyssä tänään lauantaina klo 16:00 Tesomalla. Sarjassa kahdeksantena olevat punapaidat haluavat säilyttää otteensa Tampereen valtikasta ja kerryttää pistepottiaan 16 pisteeseen. Ilves on sarjassa viimeisellä sijalla seitsemässä pisteessä yhden ottelun punapaitoja enemmän pelanneena.

Kalle Sintonen vauhdissa

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Kaupissa päättyi punapaitojen 0-4 vierasvoittoon. Tuolloin kaksi maalia mieheen maalasivat Vili-Atte Mäkinen ja Riku Laitinen.

Punapaidat ovat edelleen siipirikkoisia, kun loukkaantuneista pelaajista ei vielä ole saatu parsittua pelikuntoisia ja Joona Valkama kärsii edelleen pelikieltoaan. Onneksi kuitenkin nuorisokaarti Hugo Pulkkinen ja Niko Suvanto, sekä viime viikolla flunssassa ollut Juho Jumisko ovat palanneet harjoitusvahvuuteen. Siipirikkoiset punapaidat onnistuivat viime viikolla kaatamaan SoVon 3-1 ja nyt Ilvestä vastaan on mahdollista ottaa .

Matias Hovi on edelleen sivussa

Ilves on ainakin paperilla vahvistunut alkukaudesta, kun Jaakko Ahokas ja Akseli Tiensuu ovat palanneet joukkueen kokoonpanoon. Viimeisestä neljästä ottelustaan Ilves on onnistunut ottamaan yhden pisteen, kun se hävisi KaDylle jatkoajalla. Tämän jälkeen joukkue kärsi tappiot SoVolle, FC Kemille ja ToPV:lle. Joukkueen paras pistemies on ollut Antti Teittinen (3+11=14). PeePeen pistevaltikasta taas kiinni pitää Vili-Atte Mäkinen (11+7=18).

Ottelu alkaa klo 16:00 Tesoman palloiluhallilla. Hallilla on kahvio, mistä voi ostaa virvokkeita, kajvia ja pientä purtavaa sekä paljon kyseltyjä PeePeen fanituotteita. Liput otteluun hallilta. Aikuiset 7 €, alennusryhmät 5 €, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.