Uusi vuosi käyntiin – Sovo Tesomalle

Vuoden 2020 ensimmäinen punapaitojen ottelu startataan Tesomalla klo 16:00 lauantaina, kun siipirikkoiset länsi-tamperelaiset yrittävät katkaista tappioputken isännöidessään SoVoa.

Punapaitojen rivistä puuttuvat pitkäaikaispotilaat Hasa, Pylvänäinen, Karoskoski, Hovi, Sintonen ja Laitinen. Lisäksi flunssa on kaatanut Juho Jumiskon sivuun ja Joona Valkama on pelikiellossa ottelussa. SoVolta pelikiellossa ja näin ollen ottelusta sivussa ovat ainakin Valdrin Rashica ja Mergim Bushi

Joukkueiden viime kohtaamisessa maaleja ei säästelty, vaan pisteet lähtivät Tampereelle lukemin 6-8. Tuolloin vahva pivot-peli oli SoVolle myrkkyä ja tätä tullaan tilanteen salliessa varmasti hyödyntämään myös lauantaina. SoVon yksilötaito taas on joukkueen suurin vahvuus. Joukkuepuolustaminen nousee siis isoon rooliin punapaitojen pelissä.

Vili-Atte Mäkinen (10+7=17) johtaa punaisten pistepörssiä, kun taas Gezim Voca (17+13=30) on SoVon ja koko Futsal-Liigan pistepörssin kärjessä. Myös Arber Istrefi (15+11=26) on iskenyt kunnioitettavat tehot.

PeePee tarvitsee nyt tukea ja kannatusta kääntääkseen kelkkansa jälleen voitokkaaksi. Saavu siis Tesomalle lauantaina klo 16 alkavaan otteluun PP-70 – SoVo. Liput hallilta aikuiset 7e, alennusryhmät 5e (alle 16-vuotiaat ilmaiseksi).