Lauantain ratoksi Kemiin

PeePee aloittaa kevätkierroksen vierasottelulla FC Kemiä vastaan. Ottelu alkaa Kemissä klo 18:00. Ottelu on seurattavissa Futsal-Liiga.TV:n kautta.

Tamperelaiset lähtevät otteluun sijalta yhdeksän kaksi pistettä playoff-paikasta. Vili-Atte Mäkinen (9+7=16) pitää sisäisen pistepörssin piikkipaikkaa hallussaan. Merkittäviä muutoksia kokoonpanoon ei ole tullut, vaikka esimerkiksi Matias Hovi on pystynyt jo kohtuullisesti osallistumaan harjoituksiin, vaikka onkin vielä pois kokoonpanosta.

Kemi vieraili syksyllä Tesomalla

FC Kemi on sarjassa viidentenä 23 pisteellä. Kemin tehokkaimpia ovat olleet Enderson Suarez (21+5=26) ja Vesa Lilja (11+8=19). Puolustuksessa vetäytyvä ja nopeasti iskevä Kemi on venezuelalaisvahvistuksensa johdolla äärimmäisen vaarallinen joukkue. Tamperelaiset ovat kuitenkin vain kerran historiansa aikana poistuneet Kemistä tappio niskassaan ja kun syyskierroksen ottelu Tesomalla päättyi Kemin voittoon voittolaukauskilpailussa, ei ottelusta voi olla odotettavissa muuta kuin tiukka kamppailu.

Pistetuliaiset Tampereelle olisivat erittäin tevetulleita, kun PeePee jatkaa historiansa ensimmäisen pudotuspelipaikan metsästystä.