Syyskierros päätökseen Jyväskylässä

Länsi-Tamperelaiset matkaavat lauantaina syyskierroksen päätösotteluun Jyväskylään, jossa vastaan asettuu Riemu. Jyväskylän monitoimihalli ei ole ollut mukava paikka punapaidoille, sillä PeePee on historiassaan vain kerran poistunut sieltä voittajana – silloinkin rankkareiden jälkeen. Monnarin kirousta lähdetäänkin murtamaan vahvistuneella joukolla, kun kovassa vireessä alkukaudella ollut Mikko Ala-Hakuni (7+2=9) on suorittanut vemppakomppanian palveluksensa ja liittyy takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Haksan tehoja onkin kaivattu, sillä joukkueen on tehnyt viimeiseen neljään peliin vain neljä maalia. Vastavuoroisesti puolustus on kestänyt viime otteluissa hyvin – ToPV:a ja JoSePaa vastaan päästettiin vain maali per peli.

Ottelun merkitystä tutulla yhdeksännellä sijalla keikkuville punaisille ei voi painottaa liikaa. Voitolla joukkue on taas playoff-kilvassa mukana, mutta pistemenetys johtaisi siihen että perässätulijat alkaisivat jo kuumotella kantapäillä. Punaisten pistepörssiä johtaa edelleen Vili-Atte Mäkinen (7+5=12)

Riemu on onnistunut keräämään yhteensä kuusi pistettä kauden aikana voittamalla sekä Ilveksen että Sievin kotonaan. Maalierolla 18-54 joukkue on oikeutettu sarjan jumbopaikkaan. Vauhdikkaasta pelitavastaan tunnettu Riemu kärsi kuitenkin viime ottelussaan murskatappion GFT:lle (7-0). Vastakkain ovat siis kaksi joukkuetta, jotka eivät kumpikaan ole tehneet maalin maalia yli 40 minuuttiin futsalia – nälkä maalintekoon lienee siis hurja. Riemun paras pistemies on tähän mennessä ollut Leevi Kemppainen (3+6=9). Ex-PeePee Janne Paskilla on tilillään yksi syöttöpiste Riemu-paidassa. PeePeen entistä riemulaista Pauli Pylvänäistä ei valitettavasti ottelussa nähdä johtuen pitkästä loukkaantumisesta.

Ottelu alkaa klo 13:30 ja se on nähtävillä Futsal-Liiga.TVn kautta.