Vuoden 2019 viimeinen kotiottelu – vastassa JoSePa

Punapaidat pelaavat vuoden viimeisen kotiottelun lauantaina klo 16:00 alkaen Tesomalla, kun vastaan asettuu tasapisteissä PeePeen kanssa olevat joutsalaiset.

Jatkaako Viltsu pistetehtailua lauantaina?

PeePee on majoittunut tällä hetkellä sarjataulukon sijalle kahdeksan ja on maalieron turvin JoSePan edellä. Loukkaantumisista kärsineet punapaidat menettävät ottelun kokoonpanosta ainakin Kalle Sintosen ja Riku Laitisen vemppakompanialle. Hyviä uutisia loukkaantuneiden rintamalta kuuluu myös välillä, sillä Pauli Pylvänäinen ja Mikko Ala-Hakuni ovat pystyneet jo osallistumaan harjoituksiin. Myös Matias Hovin tilanne alkaa pikkuhiljaa mennä parempaan suuntaan. ToPV-pelin sivussa ollut Markus Säde on myös pelikunnossa. Punapaitojen pistehaukka Vili-Atte Mäkinen johtaa lauantaina linjoja tehoilla 7+5=12. Punapaidat kukistivat viime ottelussaan ToPVn rangaistuspotkuilla.

Rankkari uppoaa sisään.

JoSePa on viimeksi poistunut hallista voittajana 30.10., kun joukkue kukisti Riemun 1-7. Joutsalaiset kärsivät viime ottelussaan 12-2 tappion SoVolle, joten joukkueella on varmasti nälkää näyttää että kuuluvat pelaamaan pudotuspelipaikasta ja huonon vireen pohja on takana. Niin sanottu bounce back -efektiä johtavat JoSePan riveissä Jari Kotimäki (7+6=13) ja Matias Paappanen (7+2=9).

Lisäksi on saatu hienoja uutisia pukinkonttiin, sillä PP-pipot ovat saapuneet kahvioon. Lämpimät ja pehmeät paketit ovat joulun parhaita lahjoja, joten nappaa omasi talteen hintaan 22 euroa ja ole pää lämpimänä tukemassa punapaitojen matkaa kohti playoffeja!

Tonttuko siellä kurkistaa?

Liput otteluun hallilta. Aikuiset 7 €, alennusryhmät 5 €. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Maksuvälineenä käy sekä kortti että käteinen.