Tuplaviikonlopusta 2 pistettä

Punapaidat kartuttivat viikonloppuna pistetiliään kahdella pisteellä nousten takaisin pudotuspeliviivan paremmalle puolelle kahdeksanneksi.

Lauantai ei ollut tamperelaisille suosiollinen. Valkeakoskella Mad Max rankaisi röyhkeästi ensimmäisellä puoliajalla ponnetonta vierasjoukkuetta kolmesti ja takaa-ajo oli aloitettava toisella puoliajalla. Vierasjoukkue heräsi otteluun vasta Markus Säteen maalin jälkeen ja oli äärimmäisen lähellä tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla. Valitettavasti useampi avopaikka tuhrittiin ja pisteet jäivät Valkeakoskelle lukemin 2-5 Mäxien kaunisteltua lukemia PeePeen pelatessa lentävällä maalivahdilla. PeePeen toisesta maalista vastasi Joona Valkama. Epäonnista ottelussa oli lisäksi se että Markus Säde joutui lähtemään vemppakomppanian kertausharjoituksiin satutettuaan nilkkansa ottelun viime hetkillä. Ottelussa PeePeen parhaana palkittiin toiselle puoliajalle maaliin vaihdettu Jani-Petteri Soininen.

Kaksi pistettä viikonlopusta ja yhteispisteet yhdeksään.

Sunnuntaina punapaidoilla oli edessään kova haaste, kun vajaamiehisiä länsi-tamperelaisia vastaan asettui kolme kentällistä torniolaisia. Pelin luonne oli selvä – PeePee puolusti ja yritti iskeä vastaan tappaen pelin tempoa parhaansa mukaan. Kalle Sintosen harmillinen loukkaantuminen kesken ottelun toi lisää harmaita pilviä punaisten ylle, mutta joukkue ei lannistunut. Taktiikka toimi kiitettävästi ja punapaidoille syntyikin useampia maalipaikkoja, jotka jäivät hitusen vaille maalia. ToPV:lla sen sijaan riitti puolittaisia maalintekotilanteita oikein urakalla, mutta pelipäällä ollut ”Japi” napsi vedot kiinni ilman suurempia ongelmia. Muutamat Tornion avopaikatkin jäivät ensimmäisellä puoliajalla joko palloja syövään puolustukseen tai viimeistään puolustuksen viimeiseen lukkoon. Hyvästä puolustusasenteesta kertoi myös se, että ottelun parhaana palkittiin PeePeestä Pyry Haanpää ja Pispalan Pulteri ja Ravintola Ukkometson ottelun nälkäisimmäksi kotijoukkueen pelaajaksi äänestettiin maalivahti Japi Soininen. Puoliajalla lukemat olivat siis 0-0.

Vasta 9 sekuntia pelikellossa toista puoliaikaa ja Jussi Rasva upottaa pallon verkon perukoille!
Riku Laitinen kamppailee Jarno Junnon kanssa.

Toinen puoliaika ei ehtinyt vanhentua kuin 9 sekuntia, kun Vili-Atte Mäkinen tarjoili Jussi Rasvalle tontin ja Jussi kiitti siivittämällä punaiset johtoon. Johtoasemaa ehdittiin puolustaa noin 5 minuuttia, kunnes ottelu oli jo tasan. Näissä lukemissa mentin aina jatkoajalle asti, jossa punaiset olivat lähellä onnistua reikäpaidalla johtomaalin tekemisessä. Ratkaisu venyi kuitenkin rankkareihin asti, jossa Japi torjui kahdesti ja Pyry sekä ”Viltsu” upottivat pallot maaliin. Kaksi pistettä siis punaisille tuloksella 2-1.

Kyllähän sen nyt ilmeestä näkee miltä johtomaali maistuu!

Seuraavaksi punapaitoja vastaan asettuu reilun kahden viikon päästä lauantaina 7.12. yhdeksännellä sijalla tasapisteissä PeePeen kanssa oleva JoSePa. Ottelun tärkeyttä ei punaisten Playoff-haaveiden osalta voi korostaa liikaa ja voitolla päästäisiin tekemään tärkeää pesäeroa viivan alapuolella majaileville joukkueille. Ottelu alkaa Tesomalla klo 16. Nyt kaikki lehtereille kannattamaan punapaitoja!

Rankkarikisan nannaa