Tuplaviikonloppu Pirkanmaalla

PeePee kohtaa ensin lauantaina Mad Maxin Valkeakoskella ja heti perään sunnuntaina ToPVn Tesomalla.

Kasvojenpesua metsästävät punapaidat hakevat kiivaasti viikonlopulta pisteitä, vaikka sairastuvan vemppakomppania vain jatkaa kasvuaan. Viimeisimpänä kutsuntojen kautta joukkoon liittyi lentävän alkukauden pelannut ja Akaa Futsalia vastaan ensimmäisellä puoliajalla loukkaantunut Mikko Ala-Hakuni vielä määrittämättömäksi ajaksi. Hyvä uutinen on kuitenkin se että viime ottelun flunssan takia sivussa istunut Joona Valkama on jälleen pelikuntoinen.

Punapaitojen pistevaltikkaa kantavat siis viikonloppuna Vili-Atte Mäkinen (7+4=11) ja Jussi Rasva (1+4=5), kun PeePee lähtee hakemaan pisteitä tuttuakin tutummalta yhdeksänneltä sijalta.

Lauantain vastuja Mad Max pelasi vashvan alkukauden, mutta on nyt hävinnnyt viisi ottelua putkeen. Mad Maxin parhaita pistemiehiä ovat olleet Mika Jussila (4+8=12) ja Yasar Elbeller (8+1=9). Mad Max lähtee otteluun pisteen edellä punapaitoja sijalta kahdeksan.

Ottelu alkaa klo 15:00 ja on katsottavissa Futsal-Liiga.TVn kautta.

Sunnuntain vastustaja Tornion Pallo-Veikot on hävinnyt sarjassa vasta yhden ottelun ja sijaitsee tukevasti sarjataulukon sijalla neljä, kun joukkueella on vasta kuusi ottelua takanaan. Tornion parhaita pistemiehiä ovat olleet Macedo Basilio Italo Henrique (12+1=13) ja Iiro Vanha (3+9=12).

ToPV ja PeePee eivät ole koskaan ennen kohdanneet, joten ennakolta vastassa on aivan tuntematon joukkue, vaikkakin riveissä pelaa pelaajia, jotka ovat punaisia vastaan Liigassakin pelanneet.

Ottelu alkaa Tesomalla klo 13:00, joten kannattaa saapua katsomaan millaista virettä punapaidat esittävät tulevana viikonloppuna.