Sarjakärki Akaa Futsal Tesomalle lauantaina

Ilman tappioita Liigan piikkipaikalla keikkuva Akaa Futsal saapuu lauantaina Tesomalle, kun vieläkin siipirikkoiset punapaidat yrittävät toistaa viimekauden virettään LeiFiä vastaan. Edeltävässä kohtaamisessa punapaidat hävisivät kotonaan 1-2, mutta voittivat Akaassa pelatun ottelun syyskierroksella 1-3. Edeltävän kauden perusteella siis punapaidoilta pitäisi löytyä aseita Akaan leijonan kesyttämiseen.

Pallo on ennenkin uponnut akaalaisten verkkoon Tesomalla.

Punapaidat lähtevät otteluun sarjataulukon sijalta seitsemän maalierolla 22-23. Tehokaksikko Mäkinen (6+4=10) – Ala-Hakuni (7+2=9) johtavat punaisten linjoja ylöspäin. Vemppakompanja on edelleen vahvasti miehitetty, mutta kapteeni Markus Säteen uskotaan olevan pelikunnossa lauantai taistossa. Myös maalivahti Jani-Petteri Soininen palaa kokoonpanoon. Flunssa on myös kiusannut länsi-tamperelaisia jonkin verran alkuviikosta, mutta sairastapaukset eivät näillä näkymin pidä ketään sivussa.

Punaisten viimeinen voitto on paikallisvastujaja Ilveksestä

Yksilötaitoon ja vahvoihin pivotteihin luottava Akaa Futsal johtaa sarjaa seitsemällä voitolla seitsemästä ottelusta maalierolla 45-15. Tehokkaimpia pelaajia ovat olleet vasenjalkainen Dusan Milojevic (10+6=16) ja pelaajavalmentaja Jovan Stankovic (4+9=13). Akaalle luontevia piirteitä, joita tullaan ottelussa varmasti näkemään, ovat nousevat maalivahdit Juho Laine ja Kasper Kangas sekä vahvat pivot-pelaajat Petri Grönholm ja Juhana Jyrkiäinen.

Ottelu alkaa Tesomalla klo 16:00, joten kannattaa saapua katsomaan Tampereen parasta futsalia Tesomalle lauantaina!

Liput: aikuiset 7 €, alennusryhmät 5 €. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.