Ensimmäistä kertaa pisteitä Sieviltä?

PeePee matkaa lauantaina Sievin vieraaksi klo 16:00 alkavaan otteluun, josta tarkoituksena olisi tuoda kotiintulemisina ensimmäiset pisteet kyseiseltä vastustajalta.

Sievin kokoonpano on muuttunut paljon viime kaudesta

Sievin alkukausi on ollut hankala. Joukkue on sarjassa viimeisenä nollalla pisteellä hävittyään kaikki viisi edeltävää otteluaan (ToPV, Riemu, Akaa Futsal, JoSePa ja Mad Max) maalierolla 7-30. Paras pistemies on joukkueen kantava voima Juho Alasuutari (3+0=3).

Punapaitojen tilanne näyttää sarjataulukossa paremmalta. Seitsemän pistettä viidestä pelistä maalierolla 19-18 oikeuttaa seitsemänteen sijaan. Sisäisen pistepörssin kärjessä keikkuu edelleentehokaksikko Mäkinen (5+4=9)ja Ala-Hakuni (6+1=7).

Loukkaantuneiden lista on punapaidoilla edelleen pitkä, vaikka positiivisia signaaleja ollaankin jo saatu. Huonompi asia on kuitenkin se, että joukkueen kapteeni Markus Säde on liittynyt ”vemppakompanjaan” ja on sivussa kohtaamisesta Sieviä vastaan. KaDya vastaan työmiehen otteita esittänyt Topias Perkiö saakin siis sytyttää joukkuetta, kun punaisten oma pippuripesäke on poissa kokoonpanosta.

Topias Perkiöltä odotetaan esimerkillistä asennetta ja työntekoa kentällä jälleen lauantaina

Ottelu alkaa klo 16 ja on katsottavissa tuttuun tapaan ilmaiseksi Futsal-Liiga.TVn kautta.

Miska Jurvalta odotetaan isoja koppeja lauantaina