Hallitseva mestari Tesomalle sunnuntaina

Sunnuntai on hyvä päivä futsalille! Klo 13:00 startataan kahden punamustan joukkueen välinen kamppailu, kun hallitseva mestari Kampuksen Dynamo saapuu Tesomalle testaamaan punapaitojen vireen.

Upeita kaulahuiveja on saatavilla sunnuntain ottelussa. Uskalla näyttää väriä katsomossa!

Tamperelaiset ovat onnistuneet kaappaamaan yhteensä 7 pistettä kauden ensimmäisestä neljästä pelistä ja vain GFT on onnistunut viemään täydet kolme pistettä matkassaan.

PeePeen tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Vili-Atte Mäkinen (4+4=8) ja Mikko Ala-Hakuni (5+1=6). Myös Ilvestä vastaan debytoinut ja kaksi maalia viimeistellyt Riku Laitinen on ollut hyvässä vireessä.

Riku Laitinen vietti Kaupissa unelmadebyyttiä

PeePeen sairastupa on kuitenkin täyttynyt ikävää vauhtia, kun pitkäaikaispotilaat Pauli Pylvänäinen ja Kalle Hasa ovat saaneet seurakseen Vili Karoskosken ja Matias Hovin. Tämän lisäksi mm. Juho Jumiskolla ja Jussi Rasvalla on vielä pieniä vaivoja jotka vaikuttanevat pelikuntoon.

KaDy joutuu viikonloppuna tekemään paljon töitä, sillä joukkue pelaa tuplaviikonlopun ja kohtaa lauantaina ensin Valkeakoskella Mad Maxin, joten tamperelaiset pääsevät iskemään otteluun sunnuntaina tuorein jaloin. Koiralauman toivotaankin juoksuttavan KaDy-miehistön väsyksiin heti lauantaina. Odotettavissa onkin siis tempoa ja kovaa painostusta, sillä jalat eivät ainakaan lopu kesken Tesomalla ja tätä täytyy pystyä hyödyntämään, jotta hallitsevan mestarin yllättäminen voi olla mahdollista.

Hugo Pulkkinen debytoi Ilvestä vastaan viime ottelussa. Nähdäänkö ensimmäinen Liigamaali jo sunnuntaina?

KaDyn tehokkain pelaaja on ollut vähiten yllättäen ex-PP Sergei Korsunov (2+3=5). Myös Mikko Kytölä on kunnostautunut pisteissä (1+3=4), mutta matkaa Mäkisen tai Ala-Hakunin pisteisiin on kaksikolla vielä hieman jäljellä.

Kannattaa siis saapua Tesomalle sunnuntaina ja kannustaa huivit ilmassa heiluen PeePee voittoon! Ottelun ohessa luvassa avausmaaliveikkausta, kahviota, nälkäisimmän pelaajan äänestystä ja vaikka mitä!

Otteluliput hallilta: Aikuiset 7 €, opiskelijat ja eläkeläiset 5 €. Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Maksuvälineenä käy sekä kortti että käteinen.