Tampereen valtikka Länsi-Tampereelle

PeePee jätti Ilveksen nollille Tampereen Derbyssä, kun punapaidat näyttivät, että valta on vaihtumassa Tampereella pitkän Ilves-dynastian jälkeen.

Länsi-Tamperelaiset nakuttivat neljä maalia keltapaitojen verkkoon. Ensimmäisestä osumasta vastasi Vili-Atte Mäkinen, joka tälläsi vapaapotkun ohi Ilvesvahti Erik Ojalan. Toista maalia saatiin odottaa toiselle puoliajalle asti, kunnes Riku Laitinen iski maalin ensimmäisen Futsal-Liigaottelunsa ensimmäisessä vaihdossa – mikä sisääntulo! Kaksikko tyylitteli vielä yhdet maalit mieheen tyylipuhtailla loopeilla tyhjiin Ilveksen hakiessa kavennusta ilman maalivahtia.

Viltsu on liekeissä! Tehot 4+4 kolmeen peliin ja pistepörssin kärkipaikalle. Pistepörssin etusivulla on muuten yhteensä viisi PeePeessä pelaavaa tai PeePee-taustaista pelaajaa.

Ilves sai luotua ottelussa vain kourallisen maalintekopaikkoja, joista vaarallisin syntyi Ilveksen viime aikaiselle kiinnitykselle Ali Al-Zubeidille, joka pääsi toisella puoliajalla läpiajoon. Tästä tai muistakaan Ilveksen tilanteista ei kuitenkaan ollut liiaksi haastetta nollapelin pelanneelle Jani-Petteri Soiniselle. Ottelussa ensiminuuttinsa Futsal Liigassa pääsi myös väläyttämään joukkueen nuorin pelaaja Hugo Pulkkinen. Hugolle saatiinkin pelattua yksi vetopaikka, mutta ensimmäistä maalia ei vielä harmiksi päästy juhlimaan.

Riku Laitisella oli oikea unelmadebyytti. Tehot 2+0 jättävät kyllä nimen muistiin.

Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä Vili-Atte Mäkinen ja Ilveksestä Joona Simpura.Voitolla punapaidat kipusivat seitsemään pisteeseen, joka oikeuttaa tässä kohtaa sarjasijoitukseen 3. Toki osalla joukkueista on vähemmän otteluita pelattuna.

Länsi-Tampereella hiljennytään nyt hetkiseksi, kun punapaidat pelaavat seuraavan kerran vasta marraskuussa, kun sunnuntaina 3.11. Tesomalle saapuu hallitseva mestari KaDy. Ottelu alkaa tuolloin klo 13, joten se kannattaa napata kalenteriin jo ylös.