Maalikimarathan siitä tuli – kolme pistettä Tampereelle

PeePee lähti Opinmäeltä kolme pistettä rikkaampana, kun SoVo kaatui maalein 6-8. Yhteensä nakutettiin siis 14 maalia, mikä on 0,5 maalia alle viime kauden kohtaamisten keskiarvon – eli normaalissa tahdissa mentiin.

SoVo sai otteluun salama-alun, kun PeePee etsi peli-iloaan – lieneekö jäänyt pukukoppiin parin ensimmäisen minuutin ajaksi, ja iski taululle 2-0 lukemat. Tamperelaiset heräsivät otteluun tämän jälkeen ja lääkkeet SoVon peliin alkoivat löytyä. Nähtiin vastahyökkäyksiä, vastahyökkäyksen vastahyökkäyksiä ja kertaalleen taisi olla jopa vastahyökkäyksen vastahyökkäyksen vastahyökkäys. Markus Säde ja Matias Hovi onnistuivat punapaidoille kertaalleen ja vain SoVon maalilla loistokoppeja ottanut Laaksonen piti lukemat tasatilanteessa puoliajalle.

Mikko Ala-Hakuni iski tehot 3+1 ja kiilasi pistepörssissä sijalle 5.

Toisella puoliajalla hienosäädettiin taktiikkaa ja tuloksia alkoi syntymään, kun PeePee rokotti SoVon verkkoon nopean maalin Vili-Atte Mäkisen tyylipuhtaalla viimeistelyllä. SoVo tuli vielä kertaalleen tasoihin, mutta kun Ala-Hakuni täydensi hattutemppunsa ja Mäkinen sekä Hovi iskivät vielä maalin mieheen, oli PeePeen johtoasema liikaa SoVolle, jonka kiri jäi kuuteen maaliin.

Matias Hovi valittiin ottelun parhaaksi PeePeestä. Matias kirjautti tehot 2+0

Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä Matias Hovi ja SoVosta maalivahti Marko Laaksonen. Voitolla PeePee nousi sijalle 5. sarjataulukossa ja on pisteen edellä ensi lauantaina Tesomalle saapuvaa GFT:tä. Lauantain kotiottelun jälkeen punapaidat suuntaavat Tesomaa itäisempiin osiin Tampereelle, kun Ilves FS isännöi PeePeetä Kaupissa kauden ensimmäisessä virallisessa Tampereen Derbyssä.

Sunnuntaina pelataan Tampereen herruudesta