Sunnuntaina SoVo vastaan Espoossa – maalikarkelot vai tiukkaa puolustusta?

Länsi-Tampereen punapaidat suuntaavat katseensa sunnuntaina Espoon Opinmäen liikuntahallille, jossa evakossa oleva SoVo isännöi PeePeetä.

Taktiikkataulu oli kovassa käytössä FC Kemiä vastaan.

Otteluun lähdetään tutuista asetelmista, sillä PeePee on jälleen onnistunut sijoittumaan sarjataulukossa sijalle 9. maalieron ollessa 3-4. Punapaitojen maaleista vastasivat edeltävänä viikonloppuna Mikko Ala-Hakuni, Pyry Haanpää ja Markus Säde. Kokoonpanossa ei nähdä suuria muutoksia. Pitkäaikaispotilaat Pauli Pylvänäinen ja Kalle Hasa ovat ottelusta varmuudella sivussa. Myös Juho Jumiskon ja Riku Laitisen Futsal-Liiga debyyttiä joudutaan odottamaan ainakin viikonlopun yli. FC Kemiä vastaan hyvin taistellut Vili Karoskoski sai harmillisesti hieman tälliä ja on sivussa sunnuntain ottelusta. Kalle Sintonen sen sijaan palaa kokoonpanoon Vili-Atte Mäkisen kanssa.

SoVo on sarjataulukossa pisteen punapaitoja edellä sijalla 5. SoVomaiseen tyyliin maaleja nähtii molempiin päihin, kun SoVo kaatoi Ilveksen 5-7 jatko-ottelussa. SoVon tehokkaimpina pelaajina toimivat Gezim Voca (1+2=3), Valdrin Rashica (1+2=3) ja Mergim Bushi (1+1=2). Ottelussa maalin mieheen viimeistelleen Arber Istrefi ja Eetu Kauria hoitivat itsensä tilastoihin myös punaisten korttien valossa ja ovatkin näin ollen sivussa joukkueiden kohtaamisesta.

Joona Valkama esitti niin vakuuttavia otteita FC Kemiä vastaan, että suoritus palkittiin ottelun parhaan pelaajan tittelillä

Viime kaudella joukkueiden välisissä kohtaamisissa taiteiltiin yhteensä 29 maalia (SoVo 19, PeePee 10). Näin ollen ennakolta saattaisi odottaa varsin maalirikasta peliä. SoVo on vaarallinen vastahyökkäysjoukkue, joten punapaidoilta kaivataan ehdottomasti tehokkuutta maalipaikoissa, jotta pisteet saadaan tuotua mukana Tampereelle.

Ottelu alkaa klo 13:00 ja sitä voi seurata etänä suorana Futsal-Liiga.TV:n kautta.

Montako maalia Matias iskee sunnuntaina?