The Comeback – Joona Valkama takaisin Länsi-Tampereelle

Juuri sopivasti kauden alun alla saadaan punapaitojen leiriin kovia siirtouutisia. Nimittäin Joona Valkama (s.1990) palaa Jyväskylässä vietetyn vuoden jälkeen takaisin Länsi-Tampereelle ja punapaitojen riveihin. Taskutkin ovat painavammat, kuin mennessä, sillä matkaan tarttui uusien oppien lisäksi Suomen mestaruus KaDyn riveissä.

Joona on niin sanotusti PeePeen kokeneempaa kaartia ja on myös yksi niistä harvoista, jotka olivat läpi kaikkien divareiden nostamassa joukkuetta vitosesta Liigaan. Kaudella 2016/2017 hän oli myös punapaitojen paras pistemies Futsal-Liigassa tehoilla 15+4=19.

Länsi-Tampereen sävyinen punainen pukee Joonaa hyvin

Tehoja Joonalta on jälleen lupa odottaa, mutta ehdottomasti mies tuo joukkueeseen pallovarmuutta ja äärettömän tärkeää peliälyä, joka on kehittynyt entisestään viimeisen vuoden aikana. Joona perii myös suoranaisen PeePee legendan Jarkko ”Futsalasiantuntija” Jousmäen vanhan pelinumeron 17. Odotukset ovatkin siis äärimmäisen korkealla.

PeePee avaa kautensa huomenna sunnuntaina kotiottelulla FC Kemiä vastaan klo 13:00 Tesoman palloiluhallilla. Kannattaa saapua paikalle ja katsoa miten uudet lupaukset ja vanhat legendat pärjäävät.