Otteluennakko PP-70 – FC Kemi

PeePee aloittaa Futsal-Liiga kauden osaltaan kotiottelulla FC Kemiä vastaan Tesoman palloiluhallilla sunnuntaina 29.09.2019 klo 13:00 alkaen.

Erityisesti Kemi kuulunee tällä kaudella niihin joukkueisiin, joista on vaikeaa ennakoida ennen kauden alkua paljoakaan. Kemi on hankkinut riveihinsä kolme ulkomaalaisvahvistusta, joista profiloitunein lienee venezuelalaishyökkääjä Enderson Suárez, jolla on vyöllään mm. Kolumbian mestaruus sekä maalikuninkuus (41 maalia kaudella 2017/2018). Kaksi muuta ulkomaalaishankintaa ovat maalivahti Tomic Slobodan sekä kokenut Boris Cizmar. Ammattimaistunut Kemin joukkue asettaakin siis kelpo haasteen heti punapaidoille.

Mikko Ala-Hakunin laukaus painuu PJK:n verkkoon harjoitusottelussa

PeePeen uusista pelaajista Riku Laitinen, Hugo Pulkkinen, Niko Suvanto, Juho Jumisko sekä JoonaComeback” Valkama tullaan näkemään sunnuntain kokoonpanossa. Miska Jurvan tilanne on vielä epävarma. Kalle Sintonen, Pauli Pylvänäinen ja Vili-Atte Mäkinen ovat ottelusta sivussa lievien loukkaantumisten takia.

Futsal-Liigan pelipallot vaihtuvat Umbron palloiksi tällä kaudella

PeePee lähtee siis kotiavaukseen ilman viime kauden parasta pistemiestään, mutta tämä tarkoittaa vain sitä, että nyt ratkaisijan viitta on tarjolla muille pelaajille. Erityisesti Mikko Ala-Hakunin tykki on pitänyt uudesta Umbron pelipallosta, jolla tuleva Futsal-Liigan kausi tullaan pelaamaan. Vetojen huhuillaan lähtevän sellaisella voimalla, että Tesoman palloiluhallin vahtimestari on huolissaan maaliverkkojen kestävyydestä. Myös Matias Hovi on löytänyt hyvänoloiset maalintekokengät ja vilautellut harjoituksissa äärimmäisen hyviä viimeistelyjä. Tämä JättiMahti-Pivot saattaa hyvinkin olla pitelemätön tulevalla kaudella. Ottelussa kannattaa ehdottomasti seurata myös Vili Karoskosken vakuuttavaa puolustuspelaamista.

Myös Topias Perkiö on hassutellut vastustajia harjoitusotteluissa

Saavu siis Tesomalle kannustamaan punapaidat kauden avausvoittoon! Ottelu alkaa klo 13:00, mutta paikalle kannattaa saapua viimeistään noin 10-15 minuuttia ennen ottelun alkua. Hallilla katsojia palvelee kahvio, josta mahdollisuus ostaa virvokkeita, kahvia ja pientä purtavaa.

Liput otteluun hallilta. Hinnat:
Aikuiset 7 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 5 €
Alle 16–vuotiaat ilmaiseksi

Myös kausikortteja on saatavilla paikan päältä (60€/40€ alennusryhmät)

Huom! Maksuvälineenä käy vain käteinen.