Nuorissa on tulevaisuus

PeePee oli pitkän aikaa nuori ja nälkäinen joukkue, kun pelaajiston runko koostui pitkälti 1992-1993 -syntyneistä pelaajista. Nyt vuosien varttuessa nämä pelaajat ovat enää nälkäisiä, joten lienee hyvä tuoda lisää uusia nuoria pelaajia joukkueeseen.

Punapaidat ovatkin kiinnittäneet joukkueen vahvuuteen jo viime kauden puolella harjoitusvahvuudessa mukana olleet, huippupotentiaaliakin väläytelleet, Niko Suvannon (s. 2002) ja Hugo Pulkkisen (s. 2003). Molemmat esiintyivät edukseen erityisesti harjoitusottelussa KaDya vastaan, jolloin Niko pelasi maalissa toisen puoliajan Hugon tehdessä töitä laidalla.

Hugo Pulkkinen on esittänyt harjoitusotteluissa hyviä otteita

Joukkueen vanhin pelaaja on vuosimallia -89 ja nuorin pelaaja -03. Ikäeroa on siis 14 vuotta, eli pojilla on vielä monta pelivuotta edessään ja läpimurtoa pelaavaan kokoonpanoon toivotaan tapahtuvaksi pian – nälkää on ainakin riittämiin. PP-70:n kasvatit kiinnostavat useissa futsal-liigaseuroissa kirjoitti futsal.fi, joten nuorisolla on kehittymisen kannalta olemassa hyvät benchmarkit siitä, mille tasolle asti PeePeen riveistä on onnistuttu ponnistamaan.

Niko Suvanto sai kehuja torjunnoistaan harjoitusotteluissa KaDya vastaan