Jälleen sija yhdeksän – PeePee kesälomalle

PeePeen kausi päättyi pienoiseen pettymykseen kun joukkueen sijoitus oli Sieville kärsityn 2-4 (0-1) ottelun jälkeen jälleen yhdeksäs ja pudotuspelipaikka jäi joukkueen ulottumattomiin. Pienestä jäätiin siis kiinni, mutta seuran piste-ennätys Futsal-Liigassa on tosiasia ja tältä pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan ensi kautta.

Jussi Rasvan tykki viuhuu hieman yli maalin

Itse ottelu oli tasainen, vaikka Sievi hallitsikin ensimmäisellä puoliajalla palloa. Punapaidat iskivät vastaan ja korkea prässi tuotti myös tulosta pariin otteeseen – viimeistely kuitenkin ontui. Maalinteon ottelussa aloitti Sievin Juho Alasuutari, joka murtautui keskeltä kenttää läpiajoon ja viimeisteli puoliajan ainoan maalin ottelun 15 minuutilla.

Toiselle puoliajalle punapaidat sisuuntuivat entisestään ja aloittivat Sievin mankeloinnin. Momentum oli punaisilla koko toisen puoliajan ensimmäisen alun ajan tasoituksen roikkuessa ilmassa. Matias Hovi päästi PeePee-kannattajat jännityksestä 22 minuutilla viimeistellen punapaitojen tasoituksen. Alasuutari vei Sievin uudelleen johtoon 28 minuutilla tarkalla laukauksella alakulmaan, mutta Jussi Rasva tasoitti ottelun uudelleen loistavalla nostolla ohi maalivahti Miika Toivolan. Tasatilanne tiedettiin riittämättömäksi, joten punapaitojen oli pakko lähteä hakemaan johtomaalia. Tämä valitettavasti kostautui tyhjiin kaksi kertaa, mutta jälkeenpäin saadun tiedon mukaan, sekään ei olisi riittänyt, sillä Ilves hävisi oman ottelunsa Mad Maxille ja JoSePa voitti Tervarit.

Ottelun parhaina valittiin PeePestä Mikko Ala-Hakuni ja Sievistä Nikola Erceg.

PeePee kiittää kaudesta kaikkia kannattajiaan ja tukijoita

Maalintekijät:

PP-70:
Hovi Matias(22′)
Rasva Jussi(32′)

Sievi FS:
Alasuutari Juho(15′)
Alasuutari Juho(28′)
Heikkilä Henri(38′)
Junno Jarmo(39′)

PeePee joutuu siis lähtemään kesälomalle tyhjin käsin, mutta jälleen kautta kokeneempana. Onneksi kuitenkaan koko punapaitainen seurue ei vielä siirry kesäloman viettoon, sillä Aleksi Pennasella on vielä yksi haaste tälle kaudelle edessään. Aleksi nimittäin edustaa Suomea U19 EM-karsintaturnauksessa Tampereella 27. – 30.3., jolloin kannattaa saapua kannustamaan Suomi voittoon.

Aleksi Pennanen esiintyy Suomi-paidassa Tanpereella U19 EM-karsinnassa

Ja koska kausi päättyi, on taas aika äänestää vuoden tulokasta kaudelle 2018/2019. Kriteereinä ehdokkuudelle on se, että pelaaja on tehnyt debyytin PeePeen edustusjoukkueessa kuluvan kauden aikana kilpailullisessa ottelussa. Ehdokkaita ovat:

Aleksi Pennanen
Kalle Sintonen
Riku Partala
Ville Mansikkamäki

Äänestys on päättynyt. Tulokset julkaistaan lähitulevaisuudessa.