Runkosarja päätökseen – pudotuspelipaikka vielä saavutettavissa

PeePee kohtaa lauantaina klo 16:00 alkavassa runkosarjan viimeisessä ottelussa jo paikkansa neljäntenä varmistaneen Sievi FS:n. Runkosarjan viimeinen kierros on kutkuttava, sillä PeePee on pisteen Mad Maxejä jäljessä maalierolla 63-84 (-21) ja Maxeilla on vain yhden maalin parempi maaliero 81-101 (-20). Kaksi pistettä PeePeen edellä on JoSePa maalierolla 72-87 (-15). Skenaarioita miten kausi voi päättyä on siis monia. Ottelua seuratessa kannattaakin kiinnittää samalla huomiota edellä mainittujen joukkueiden otteisiin omissa päätöspeleissään. Pahimmassa tapauksessa PeePee voisi jäädä pudotuspelien ulkopuolelle 27 pisteellä, mikä olisi jälleen seuran uusi piste-ennätys.

Viltsu vauhdissa Ilvestä vastaan

Sievi FS on kolmen ottelun voittoputkessa voitettuaan PJK:n 7-2 viime lauantaina. Sievi on lisäksi voittanut SoVon ja Kadyn häviten GFT:lle ja Mad Maxille viimeksi. Viiden ottelun kuntopuntarissa joukkueen maaliero on 21-20 (+1) ja pisteet oikeuttavat kuntopuntarissa sijalle kolme. Sievin tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Nikola Erceg (11+17=28), Aleksi Kylmälä (16+6=23) ja Henri Heikkilä (7+10=17). Sievi on tunnettu tiukasta prässistään ja maaleista, joita edeltää näyttävä syöttökombinaatio. Prässin alla pelaaminen sekä Sievin hyökkäyskuvioiden hiekottaminen onkin avainasemassa punapaitojen menestyksen kannalta.

PeePeellä on allaan hyvä voitto paikallisvastustaja Ilves FS:stä. Sitä ennen joukkue kärsi niukan 1-2 tappion LeiF:lle ja voitti Tervarit sekä FC Kemin. Viimeisen viiden ottelun hyvää virettä rumentaa vain ohipeli GFT:n vieraana 26.1., jolloin GFT oli parempi 8-4. Viiden ottelun maaliero on punapaidoilla 20-18 (+2) ja nämä pisteet oikeuttavat viiden ottelun kuntopuntarissa sijaan viisi. PeePeen pistepörssin kärjessä keikkuu tuttu nimi: Vili-Atte Mäkinen (13+5=18). Heti ”Viltsun” perässä tulevat Matias Hovi (11+5=16) ja Markus Säde (4+8=12). Pistepörssin kärkisijoista käydään siis vielä tiukka kamppailu, kun Mikko Ala-Hakuni on iskuetäisyydellä kolmannesta sijasta 11 pisteellä. Myös paikallispelissä Ilveksen solmuun pyörittäneeltä ja ottelun parhaaksi valitulta Jerry Sipilältä sopii odottaa tehoja lauantaina. Myös Riku Partalalla on varmasti näyttöhaluja vanhaa seuraansa vastaan.

Matias yrittää saavuttaa Viltsun pistepörssin kärkisijasta

Nyt siis jos koskaan kannattaa saapua Tesomalle kannattamaan PeePee historian ensimmäiseen voittoon Sievi FS:stä, uuteen piste-ennätykseen sekä pudotuspelipaikkaan ja jätetään rantapallot kotiin.

PP-70 – Sievi FS
Tesoman palloiluhalli 9.3. klo 16:00
Liput ovelta 7 euroa aikuiset, 5 euroa alennusryhmät, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi

Kahviossa virvokkeita ja pikkupurtavaa.