Tampereen derby vol.2 – Ilveksen vieraaksi Tesomalle

PeePee kohtaa lauantaina klo 16:00 alkaen Ilves FS:n Tesoman palloiluhallilla. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Ilves oli punapaitoja parempi lukemin 1-6. Punapaitojen ainoasta maalista vastasi tuolloin Jussi Rasva. PeePeellä on allaan niukka 1-2 tappio LeiF:lle ja Ilves hävisi Pirkkalassa PJK:lle 3-1. PeePeellä ei ole enää varaa pistemenetyksiin, jos se mielii vielä Playoffeihin.

Ilves on viiden ottelun kuntopuntarissa tilastolla 3-0-1-1 (10 pistettä) maalierolla 20-12. Voitot Ilves on poiminut Kemistä, Tervareista ja SoVosta. Jatkoaikatappio tuli KaDya vastaan ja ainoa suora tappio PJK:lle. Ilveksen tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Tomi Lahtinen (13+12=25), Lassi Lintula (12+11=23) ja Jaakko Ahokas (10+7=17). Tehokolmikko dominoi Ilveksen pistepörssiä, sillä neljännellä sijalla oleva Antti Teittinen on onnistunut tekemään 9 pistettä. Avainpelaajien merkkaaminen on siis tärkeä teema lauantain pelissä.

Viltsun vahva pivot-peli on avainasemassa PeePeen pistemetsästyksen kannalta

PeePee on viiden ottelun kuntopuntarissa tilastolla 1-1-0-3 (5 pistettä). Voitto tuli Kemistä ja 2 pisteen voitto Tervareista. Suorat tappiot on kärsitty LeiF:lle, GFT:lle ja JoSePalle. PeePeen tehokkaimpana on kunnostautunut Vili-Atte Mäkinen (12+5=17), Matias Hovi (11+4=15) ja Markus Säde (4+8=12). Vili Karoskoski liittyi loukkaantuneiden joukkoon kärsittyään kovia LeiF-ottelussa.

Derby on aina derby ja PeePee hakee kasvojen pesua keltavihreiden kustannuksella lauantaina. Saavu siis kannustamaan Tampereen punaiset voittoon vierasderbystä tai seuraa ottelua Futsal-Liiga.TV:n kautta.

Matias Hovilta vaaditaan lauantaina myös tehoja