Tiukka taisto LeiF:n kanssa ei tuottanut pisteitä

PeePee taipui reikäpaitapelissä Leif:lle lauantaina Tesomalla luvuin 1-2 (0-1). Ottelu oli erittäin tiukka ja hyvin kamppaillut kotijoukkue oli enemmän kuin halukas haalimaan pisteet ottelusta. Kovassa vireessä ollut Leijona Futsal oli kuitenkin myös motivoitunut ja valmis revanssiin syyskierroksen pistemenetyksestään punapaidoille.

Kehikoissa käydään.

LeiF hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia, mutta myös punapaidoilla oli reilu kourallinen paikkoja, joista hitusen paremmalla viimeistelyllä oltaisiin maalit tehty. Muun muassa Topias Perkiö ja Markus Säde osuivat tolppaan ja ylärimaan. Toisessa päässä Jani-Petteri Soininen torjui LeiF-pelaajien ne yritykset, jotka eivät puolustukseen kilpistyneet. Ensimmäisen puoliajan ainokaisesta maalista vastasi Tatu Ahonen, joka pääsi läpiajoon PeePeen hyökkäyksessä tapahtuneesta pallonmenetyksestä. PeePee oli lisäksi lähellä tasoittaa ottelun niin sanotulla pukokoppimaalilla 3 sekuntia ennen puoliaikaa, kun Leif-vahti Kasper Kangas katkaisi Matias Hoville suunnatun pitkän avauksen hieman maalivahdin alueen ulkopuolelta käsillään. Vapari ohitti vastassa olleen Kankaan, mutta vain kilpistyäkseen porrastaneeseen LeiF:n muurimieheen. Puoliajalle siirryttiin siis 0-1 lukemissa.

Toisella puoliajalla punapaidat hamusivat tasoitusta ja vyöryttivät hyökkäystä toisen perään LeiF:n maalille aina paikan tullessa kohdalle. Kangas kuitenkin kesti hätyyttelyt, vaikka palloa pitikin kaivaa välillä jopa aivan maaliviivalta. Punaisten painostus palkittiin 26 minuutilla, kun kapteeni Säde ampui pallon maalin perukoille vapaapotkusta. Kun ottelussa ei lisämaaleille tasakentällisin päästy, löi LeiF uuden vaihteen kouraan ja toi Jussi Nyströmin reikäpaidalla sisään, kun ottelua oli jäljellä noin viisi minuuttia. Viimeksi punapaidat kestivät LeiF:n reikäpaitapeliä 12 minuuttia, mutta tällä kertaa vastaavaan ei ylletty ja Nyström tykitti ottelun 38 minuutilla palon verkon perukoille. Punapaidat hakivat myös tasoitusta reikäpaidalla ja onnistuvat luomaan viisi vähintäänkin loistavaa maalipaikkaa. Tulosta ei kuitenkaan syntynyt, vaikka viimeiselläkin sekunnilla oli vielä mahdollisuus tasoitukseen. LeiF vei siis ottelun nimiinsä loppulukemin 1-2. Ottelun parhaina palkittiin LeiF:stä Jussi Nyström ja PeePeestä Jani-Petteri Soininen.

Markus Säde tasoittaa.

Kun Mad Max otti voiton Tervareista, tarkoittaa se sitä, että kahdeksas sija on tällä hetkellä neljän ja seitsemäs sija viiden pisteen päässä. Playoff-unelma vaatisi siis voitot molemmista jäljellä olevista otteluista Ilves FS:ää ja Sievi FS:ää vastaan. Ilves hävisi viikonloppuna 3-1 Pirkkalassa PJK:lle ja Sievi voitti SoVon lukemin 2-4 Somerolla. Mikäli punapaidat esittävät kuitenkin yhtä taistelevaa ilmettä kuin Leijonaa vastaan lauantaina, ei mikään ole mahdotonta. PeePee kohtaa seuraavana siis 2.3. lauantaina Ilveksen Tampereen toisessa derbyssä vierasjoukkueena ja sen jälkeen kauden viimeisessä kotiottelussa 9.3. Sievi FS:n.

Maalintekijät:

PP-70:
Säde Markus(26′)

LeiF:
Ahonen Tatu(14′)
Nyström Jussi(38′)

Kuinka lähellä sitä käydäänkään. Mutta kun ei, niin ei.