Lauantaina hallitseva cup-mestari vierailulle

PeePee kohtaa lauantaina Leijona Futsalin klo 15:00 alkavassa ottelussa Tesoman palloiluhallilla. Pudotuspelipaikka sekä PeePeen historian piste-ennätys Futsal-Liigassa häämöttää yhden pisteen päässä, kun pelaamatta on enää kolme kierrosta. Punapaidoilla on allaan viiden pisteen viikonloppu pohjoisesta, kun PeePee kaatoi Kemin 3-8 ja Tervarit voittomaalikilpailussa toissa viikonloppuna. Sinä aikana taas kun tampereella vietettiin viime viikolla vapaata viikonloppua, LeiF kävi Jyväskylässä voittamassa Final Fourissa ensin välierissä KaDyn voittomaalikilpailussa ja sen jälkeen finaalissa Mad Maxin tylysti 1-12. Viiden ottelun kuntopuntarin kärkijoukkue onkin varmasti paha vastustaja punapaidoille. Nähtäväksi siis jää, pystyykö PeePee toistamaan syyskierroksen tempauksen, jossa tamperelaiset ryöstivät 1-3 voitolla pisteet Akaasta.

LeiF lähtee otteluun tosiaan liigan kuntopuntarin kärkisijalta puhtaalla 5-0-0-0 pelillä ja maalierolla 41-18 (8,2 tehtyä ja 3,6 päästettyä maalia per ottelu). LeiFn tehokkaimpia ovat olleet Dusan Milojevic (14+15=29), Juhana Jyrkiäinen (18+4=22) ja Jussi Nyström (12+9=21). Tämän lisäksi Jovan Stankovic on yltänyt 20 pisteeseen ja Miikka Hurme sekä Mika Jussila 17 pisteeseen. Tulivoimaa Leijonalta löytyy siis riittämiin eikä tiedettäviä poissaoloja ole joukkueelta tiedossa.

PeePee lähtee otteluun kuntopuntarin sijalta viisi tilastolla 2-1-0-2 ja maalierolla 20-19. Parhaan pistemiehen tittelin kiinnitti itselleen pohjoisessa jättitehot tehnyt ja kaksi parhaan pelaajan palkintoa pokannut Vili-Atte Mäkinen (12+5=17). Matias Hovi (11+4=15) pitää kiinni kakkossijastaan ja kolmanneksi sisäisessä pistepörssissä on noussut El Capitano Markus Säde (3+8=11).

Viltsu on ollut mielettömässä vireessä viime aikoina. Jatkuuhan tahti LeiFn isäntänä?

Tehot jo sen kertovatkin, että PeePeellä pivot-pelaajat ovat tänä vuonna nautiskelleet. Onnistuuko LeiF estämään punapaitojen vahvan pivot-pelin vai dominoivatko tuhoisat targetit LeiFn pohjapelaajia? Luutiiko Luuta, pelataanko korkeaa kuningas- tai ässä-prässiä, kummalle jää kuvakortti käteen? Vastaukset kysymyksiin saat kun saavut Tesomalle lauantaina klo 15:00 alkavaan otteluun!

Liput käteisellä 7 euroa (alennusryhmät 5 euroa).