Tuplaviikonloppuna kohti pohjoista

Tampereen punapaidat pakkaavat kapsäkkinsä ja suuntaavat kohti pohjoista. Lauantaina tie vie (jos kelit sen sallii) aikataulussa kello 15:00 ensin Haaparantaan Ruotsin puolelle, jossa punapaidat kohtaavat FC Kemin. Ottelu on PeePeelle siinä mielessä historiallinen, että se on joukkueen ensimmäinen futsal-ottelu muualla kuin Suomen maaperällä. Sunnuntaiksi PeePee jatkaa Ouluun, jossa vastaan asettuu klo 14:00 Tervarit. Otteluissa pelataan isoista pisteistä. Kaksi voittoa on ainoa tulos, minkä joukkue kelpuuttaa takaisin Tampereelle. Kuudella pisteellä PeePee on jälleen mukana kamppailussa viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Sijalla yhdeksän ollaan vietetty lähes koko kausi. Se on myös PeePeen sijoitus 3/4 Futsal-Liigan kaudesta. Josko jo kohta?

PeePee kukisti syyskierroksen kohtaamisessa molemmat joukkueet varsinaisen peliajan jälkeen – Kemi kaatui voittomaalikilpailussa ja Tervarit jatkoajalla. Kohtaamisen jälkeen asetelmat ovat pysyneet pitkälti samoina. Kemi kamppailee sijalla 11. neljän pisteen päässä tamperelaisista ja yrittää kivuta pois karsijan paikalta. Tervarit taas tarvitsevat kipeästi pisteitä saavuttaakseen Kemiä ja PJK:ta pyrkiessään pääsemään pois putoamiseen oikeuttavalta 12. sijalta. Tervareilla on tällä hetkellä kasassa 6 pistettä.

FC Kemin tehokkaimpia pelaajia ovat olleet Tuukka Pikkarainen (9+7=16 ) ja Vesa Lilja (6+7=13). Tervareiden tehokkaimpia ovat olleet Taneli Kohonen (10+3=13) ja  Juho Väinälä (5+5=10). PeePeen tehokkaimpia ovat olleet myös syöttöjä tarjoilemaan alkanut Matias Hovi (9+4), Mikko Ala-Hakuni (5+5=10) ja Vili-Atte Mäkinen (7+3=10).

Matias Hovi ja Pyry Haanpää laittavat FC Kemin puolustusta solmuun Tesomalla

PeePee pääsee lähtemään pohjoisen reissulle ilman suurempia poissaoloja. Ainoastaan Kalle Sintosen pelikunto on kysymysmerkki vanhan vaivan alettua vaivaamaan.

Molemmat ottelut ovat nähtävillä Futsal-Liiga.TV:n kautta. Kannustetaan PeePee kohti pudotuspeliviivaa ja kahdeksatta sijaa!