Lauantai-iltapäiväksi Espooseen

PeePee matkaa lauantai-iltäpäivän ratoksi Espoon Opinmäkeen GFT:n vieraaksi, kun keltaisessa vierasasussa pelaavat tamperelaiset toteuttavat tason nostoa viime viikkoisesta. Viime kohtaaminen Tesomalla kääntyi tiukkojen vaiheiden ja ulosajonkin jälkeen lopulta GFT:lle, joten tamperelaiset hakevat revanssia ottelusta.

GFT on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla neljä viiden ottelun kuntopuntarin näyttäessä kahdeksaa pistettä (2-1-0-2) maalisuhteella 21-18. GFT:n parhaita pistemiehiä ovat olleet Panu Autio (12+8=20), Lasse Saari (5+7=12) ja Ville Vähäkoitti (8+4=12). GFT:n on viimeisestä kolmesta ottelustaan onnistunut voittamaan vain FC Kemin voittolaukauskilpailussa häviten sekä LeiF:lle että Mad Maxille. Kaksi aiempaa voittoa ovat tulleet Ilveksestä ja KaDysta viime vuoden puolelta. Voitaneenkin siis sanoa, että GFT:n formissa on ollut heilahtelua, mihin tamperelaisilla on hyvä paikka iskeä.

PeePee joutuu lähtemään otteluun, flunssa-aallon pyyhkäistyä joukkueen yli, ilman pistepörssinsä kärkinimeä Matias Hovia sekä vahvasti pelannutta Vili Karoskoskea. Myös Topias Perkiö on sivussa JoSePa-ottelussa tapahtuneen yhteentörmäyksen jäljiltä. Hovin poissaollessa pistepörssin valtikka siirtyy Mikko Ala-Hakunille (4+5=9) ja Riku Partalalle (6+3=9). PeePeen viiden ottelun kuntopuntari näyttää tällä hetkellä kuutta pistettä (2-0-0-3), voittojen ollessa PJK:sta ja Mad Maxista. Tappiot ovat tulleet KaDylle, JoSePalle ja SoVolle.

Pauli Pylvänäinen tuulettaa osumaa Antti Koivumäen taakse syyskierroksella Tesomalla

Voitolla PeePee on jälleen lähellä pudotuspelipaikkaa ja toivottavasti vakiinnutettu yhdeksäs sija saadaan pian vaihtaa sijaan kahdeksan. Ottelu alkaa klo 16:00 Opinmäen liikuntahalissa ja se on nähtävissä suorana Futsal-Liiga.TV:n kautta tästä linkistä.