JoSePa tamperelaisia etevämpi

PeePee kärsi kauden ensimmäisen ”kiikaritappion” JoSePan vieraillessa Tesomalla lauantaina. Punapaitojen kone ei lähtenyt kunnolla käyntiin koko ottelun aikana ja se valitettavasti näkyi myös tulostaululla.

Ei uppoa sitten millään. Kapteeni Säde seuraa kun veto painuu ohi maalin

Vaikka nolla maalia saatiinkin pistettyä JoSePan verkkoon, ei PeePee jäänyt ottelussa täysin maaleitta. JoSePan ensimmäinen ja ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma oli nimittäin kuin kohtalon ivasta oma maali – pallo kimposi Mikko Ala-Hakunin jalasta Aleksi Pennasen vartioimaan maaliin. JoSePa osui vielä kaksi kertaa punapaitojen virheistä ja 3-0 tilanteessa keskittyivät puolustamaan tiiviisti. PeePeellä oli hankaluuksia saada hajotettua JoSePan pakka, mutta maalipaikoille päästiin kuitenkin loppujen lopuksi muutaman onnistuneen kuvion päätteeksi. JoSePan maalin muurannut ja joukkueensa parhaaksi valittu Aake Partio venyi kuitenkin huipputorjuntohin estäen punapaitojen kavennukset. JoSePa viimeisteli toisella puoliajlla loppulukemiksi 0-4 kun tamperelaisten lentävällä maalivahdilla pelin käynnistäminen tuotti JoSePalle vapaapotkun, jonka Markus Rautiainen upotti yläkulmaan ohi PeePeen parhaaksi valitun Markus Säteen.

JoSePa puolusti tiiviisti läpi ottelun

Viikonlopun jäljiltä matkaa pudotuspeliviivaan on edelleen kolme pistettä kun Mad Max hävisi Pirkkalassa. Toisessa suunnassa sijalla 10. PJK on kolmen pisteen päässä ja FC Kemi 12 pisteessä sijalla 11. Hopereunus lauantain tappiossa on se, että joukkue tietää missä ongelma on ja siihen voidaan näin ollen puuttua. Ilmeenmuutosta kaivataan, sillä PeePee pelaa seuraavan kerran tulevana lauantaina, kun tamperelaiset matkaavat Espooseen GFT:n vieraiksi.

Maalintekijät:

PP-70:

JoSePa:

(PP-70)(7′)
Kotimäki Jari(10′)
Malin Olli(15′)
Rautiainen Markus(37′)