Lauantai-illan mittelössä vastassa JoSePa

PeePee saa lauantai-illaksi vieraita Joutsasta, kun seitsemännellä sijalla neljä pistettä edellä ja yhden ottelun PeePeetä vähemmän pelannut sarjanousija JoSePa saapuu Tesoman palloiluhallille klo 18:00 alkavaan otteluun. Ottelussa. on paljon panosta kolmen pisteen lisäksi, voitolla punapaidat ovat lähellä pudotuspelipaikkaa, mutta tappiolla piste-ero viivaan saattaa jälleen kasvaa kuuteen pisteeseen. Voitolla JoSePa vahvistaisi paikkaansa pudotuspeliviivan yläpuolella merkittävästi – ottelu asettaa siis selkeitä suuntaviivoja kevääseen.

Joukkueet lähtevät otteluun viiden ottelun kuntopuntarin perättäisiltä sijoilta. Molemmilla sarakkeet näyttävät kahta voittoa (PP-70: PJK ja Mad Max; JoSePa: PJK ja Tervarit) sekä kolmea suoraa tappiota (PP-70: Sievi FS, KaDy, SoVo; JoSePa: Ilves FS, KaDy, Sievi FS). PeePeen maalisuhde noista otteluista on 17-23 ja JoSePan 20-21.

JoSePan tehokkain pelaaja on ollut ex-KaDy Markus Rautiainen (15+6=21), jolla on huhujen mukaan Futsal Liigan nopeimmat askelharhautukset – PeePeen on siis syytä olla hereillä haastotilanteissa. Pistepörssin toista sijaa JoSePalla pitää Jari Kotimäki (11+5=16) ja kolmannella sijalla toinen ex-Kady Jose Ikonen (3+9=12). JoSePalla seitsemän eri pelaajaa ovat onnistuneet tekemään vähintään kolme maalia.

PeePeen sisäinen pistepörssi on viime pelien aikana kokenut myllerryksen, kun Vili-Atte Mäkinen (5+3=8) syöstiin kärkipaikalta Matias Hovin (9+2=11) toimesta. Imussa ”Viltsusta” ohi tulivat myös Mikko Ala-Hakuni (4+5=9) ja Riku Partala (6+3=9), joten kamppailu sisäisen pistepörssin kärkisijoista käy kiivaana. Punapaidoista seitsemän eri pelaajaa ovat onnistuneet tekemään vähintään kolme maalia.

Matias Hovi on tällä kaudella tuulettanut useiten maaliaan punapaidoista

Syyskierroksen kohtaamisessa JoSePa oli kotihallissaan parempi luvuin 3-1 (3-0) [Otteluraportti]. Tesoman kenttä on kuitenkin huomattavasti suurempi kuin mitä Joutsassa, joten saa nähdä miten pienempään kenttäänsä tottunut JoSePa lähtee otteluun etenkin nyt, kun ”Haksan” tykki on kohdistettu.

Ottelu alkaa klo 18:00 Tesoman palloiluhallilla. Liput käteisellä 7 euroa (alennusryhmät 5 euroa). Tervetuloa kannustamaan punapaidat voittoon! Muista myös äänestää ottelun parhaita pelaajia digitaalisen käsiohjelman kautta!