PJK:sta tyylipuhdas 4-1 voitto

PeePee nappasi sunnuntaina 4-1 voiton PJK:sta Mikko Ala-HakuninRiku PartalanVili Karoskosken ja Matias Hovin maaleilla. Kaikki PeePeen maalit syntyivät ensimmäisen puoliajan aikana, kun punapaidat laittoivat sinisissä pelanneet pirkkalalaiset niin sanotusti mankeliin halliten palloa, peliä ja tilanteita. PJK ei päässyt koettelemaan Jani-Petteri Soinisen vartioimaa maalia kunnolla kertaakaan ensimmäisen puoliajan aikana muutamasta puolittaisesta yrityksestä huolimatta.

Ensin aikalisällä Markus Säde ohjeistaa PJK:n puhkovan kuvion Matias Hoville ja kumppaneille

Varsinkin ”Haksa” oli PJK:ta vastaan täysin pidättelemätön. Ensin tykki 14 metristä yläkulmaan ja sitten millintarkka, koko PJK:n puhkova syöttö Karoskosken viimeistelemään maaliin. Haksa esitti ottelun aikana myös loistavia haastoja, eikä ihmekään, että yleisö valitsi hänet ottelun parhaaksi pelaajaksi mielettömällä äänivyöryllä.

Toinen puoliaika meni PeePeen osalta hieman pienemmällä vaihteella, mutta maalipaikkoja saatiin silti luotua reilusti – viimeistelyä täytyy siis hioa, vaikka PJK:n parhaana palkittu Niko Suomalainen torjuikin suuren osan, oli pariin otteeseen veskarin parhaat kaverit tai tuuri, mikä pelasti PJK:n lisämaaleilta. ”Japin” nollapelin onnistui ottelun 37 minuutilla pilaamaan Miika Sainio, jonka laukaus päätyi verkon perukoille Topias Perkiön viivapelastusyrityksestä huolimatta.

Maalin jälkeen Matias käy kiittämässä kapteenia kuviosta. 

Maalintekijät:

PP-70:
Ala-Hakuni Mikko(3′)
Partala Riku(7′)
Karoskoski Vili(8’)
Hovi Matias(19′)

PJK:
Sainio Miika(37′)

PeePee kohtaa seuraavaksi tulevana lauantaina JoSePan Tesomalla klo 18:00 alkavassa ottelussa. Tuore sarjanousija onnistui ryöstämään pisteet PeePeeltä syyskierroksen ottelussa, joten nyt on vuorossa revanssin paikka Tesomalla.

Riku Partala nauttii 2-0 maalista