Vierailu Somerolle ei tuottanut tulosta – 15 maalin ilta

PeePee kärsi tappion hurlumhei-pelin jälkeen SoVolle 9-6 (5-4). PeePee nousi rinnalle kolme kertaa, mutta ei päässyt ohitse sitten millään, kovasta yrityksestä huolimatta. Jossiteltavaa ottelussa riitti, mutta nyt ei auta kuin kääntää katseet kohti sunnuntaita ja PJK-ottelua, joka alkaa klo 15:00 Tesomalla.

Ottelun alku ei ollut tamperelaisille paras mahdollinen 1:08 kellossa ja SoVo 2-0 johdossa. Mustan hetken jälkeen peli saatiin kulkemaan ja peli kavennettua 2-1 tilanteeseen. SoVo meni vielä kertaalleen kahden maalin johtoon, mutta tämän jälkeen 7-6 tilanteeseen asti ero pysyi yhdessä maalissa, kunnes se lopussa repesi loppulukemiin 9-6.

Erityisesti tamperelaisleirissä närää herätti valitettavan selkeät tuomarivirheet, joista räikeimpänä PeePeeltä evättiin 4-4 tasoitus ottelun 15 minuutilla, kun keltaisissa pelanneet tamperelaiset pääsivät hyvään vastahyökkäykseen. Ensin Pauli Pylvänäinen yrittää ohittaa SoVo-vahti Marko Laaksosen, mutta veto kilpistyi jalkaan. Tästä seuranneen karapallon Matias Hovi tinttasi suoraan kohti maalia, mutta Laaksonen onnistui torjumaan pallon kädellään – tosin reilut puoli metriä alueen ulkopuolella. Tilanne meni valitettavasti tuomareilta ohi, mutta ehkä virheistä opitaan.

Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä Matias Hovi ja SoVosta MoshtaghYaghoubi.

Maalintekijät:

SoVo:

Voca Gesim(0′)
Voca Gesim(1′)
Bushi Mergim(6′)
Ahmadi Mohammad(13′)
Voca Gesim(19′)
Yaghoubi Moshtagh(25′)
Yaghoubi Moshtagh(28′)
Voca Gesim(35′)
Hakala Tuomas(37′)

PP-70:

Pylvänäinen Pauli(5′)
Hovi Matias(10′)
Säde Markus(13′)
Pylvänäinen Pauli(19′)
Partala Riku(23′)
Haanpää Pyry(26′)

Eroa pudotuspelipaikkaan on nyt 6 pistettä, kun JoSePa voitti PeePeen huomisen vastustajan, eli PJK:n. Sunnuntaina pelataan siis niin sanotussa kuuden pisteen ottelusta. Saavu siis kannustamaan PeePee voittoon Pirkanmaan derbyssä! Ottelu alkaa klo 15:00 Tesomalla.