Tuplaviikonloppu – SoVo & PJK

PeePee lähtee viettämään tuplaviikonloppua, kun ensin tamperelaiset matkaavat Somerolle SoVon vieraaksi lauantaina klo 16 alkavaan otteluun ja sunnuntaina isännöivät PJK:ta Tesomalla klo 15:00 alkaen.

Vuosi 2019 aloitettiin tappiolla KaDyn vieraissa, joten voitonnälkä on suuri. Lauantaina punapaidoilla on mielessään revanssi kauden heikoimmasta esityksestä, kun SoVo vieraili Tampereella ensimmäisellä kierroksella. Myös päävalmentaja Henri Hytönen on nostanut Tornin Tarkkailijoiden uusimmassa jaksossa SoVo-ottelun sellaiseksi, johon uskoo joukkueen syttyvän. Tornin Tarkkailijoiden neljännen osan ja Henkan haastattelun voitte katsoa ja kuunnella ohesta tai Futsal-Liiga.TV:n kautta

SoVo jouluu lauantain otteluun ilman yhtä kärkimiestään Xhevdet Gela joka kärsii ottelussa pelikieltoaan. Myös PeePeeltä Vili Karoskoski on sivussa ottelusta pelikiellon vuoksi lauantaina, mutta palaa vahvuuteen sunnuntaina. Myös Kalle Sintosen ja Jussi Rasvan pelikunnot ovat pienoisia kysymysmerkkejä, mutta muutoin PeePee pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Kalle Hasa laittaa SoVoa vastaan lantion liikkeelle

SoVo on aloittanut vuoden 2019 myös tappiollisesti hävittyään yllättäen PJK:lle, joten korjausliikettä kurssiin haettaneen kotiedun turvin Somerolla. Vaikka SoVo on kärsinyt rosterin kaventumisesta, on joukkue silti äärimmäisen vaarallinen hyökkäyssuuntaa ja tyylittelee yksiä Futsal Liigan upeimmista maaleista. SoVon pistetilaston kärkisijaa pitää hallussaan Gesim Voca (22+16=38), hyvänä kakkosena on Mergim Bushi (17+11=28). SoVolta yli kolme maalia on tehnyt kahdeksan eri pelaajaa. Joukkueen viiden ottelun kuntopuntari näyttää kolmea voittoa ja kahta tappiota maalisuhteella 26-22. Kotonaan joukkue on tänä vuonna ollut vaarallinen häviten vain KaDylle ja voittaen muut viisi kotiotteluaan.

Jerry palkittiin PJK:ta vastaan PeePeen parhaana. Kieputteleeko Jerry PJK:ta taas sunnuntaina?

PJK riisti vuoden 2019 alkuun yllätysvoiton SoVosta 7-5 ja kärkkyy jo kolmen pisteen päässä punapaidoista sijalla 10. PeePee oli joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Pirkkalassa parempi lukemin 2-4. PJK:n tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Miikka Mörö (10+5=15) ja Miika Sainio (3+11=14). PJK:lta vähintään kolme maalia on tehnyt viisi pelaajaa. Joukkueen viiden ottelun kuntopuntari näyttää kahta voittoa, yhtä jatkoaikavoittoa ja kahta tappiota maalisuhteella 24-21. Vieraissa PJK on onnistunut nipistämään pisteitä vain Kemistä jatkoaikavoitolla ollen sarjan huonoin vierasjoukkue ennen viikonloppua.

PeePeen pistepörsin sisäinen johtajuus siirtyi KaDy-pelin jälkeen Matias Hoville (7+1=8). Vili-Atte Mäkinen (5+3=8) kiilottelee siis maalintekokengät viikonloppua varten valmiiksi riistääksen kärkisijan takaisin. Sisäisen pistepörssin kärkikahinoissa välittömällä iskuetäisyydellä PeePeen parhaat hiukset omaava Jerry Sipilä (3+4=7). PeePeeltä vähintään kolme maalia on tehnyt kuusi pelaajaa. Punapaitojen viiden ottelun kuntopuntari näyttää kahta voittoa ja kolmea tappiota maalisuhteella 11-20.

Lauantaina 12.1.2019 klo 16:00 SoVo – PP-70 Somerolla Futsal-Liiga.TV:n linkki otteluun

Sunnuntaina 13.1.2019 klo 15:00 PP-70 – PJK Tesoman Palloiluhalli (liput 7e / alennusryhmät 5e)