PeePeelle tappio Jyväskylässä

PeePee kärsi vuoden 2019 ensimmäisen tappion, kun sarjakärki KaDy vei pisteet lukemin 7-2 (3-1). Loppulukemat eivät täysin kuvaa ottelun kulkua, sillä erityisesti ensimmäisellä puoliajalla tamperelaiset onnistuivat luomaan hyviä pallonhallintajaksoja ja onnistuivat riistämään palloa korkean prässin avulla.

PeePee aloitti ottelun maalinteon toisella peliminuutilla, kun Matias Hovi onnistui maalinteossa. ex-PeePee Sergei Korsunov rankaisi kuitenkin tamperelaisia kulmakuviosta kaksi kertaa ja upotti vielä hattutempun kolmannella osumallaan noin kuuden metrin pilkun paikkeilta. Maalipaikkoja ei tamperelaisiltakaan puuttunut, mutta viimeistely ei riittänyt lisämaaleihin.

Toisen puoliajan alussa keltapaitaiset tampereleiset kokivat synkän minuutin. Ensin toinen ex-PeePee Tero Intala pääsi puolittaiseen läpiajoon, jonka maalissa pelannut Jani-Petteri Soininen onnistui torjumaan, mutta toisesta aallosta tullut Jani Korpela pääsi laittamaan karapallon sisään. Seuraava tilanne oli myös PeePeelle myrkkyä, pallonmenetys pahassa paikkaa ja lopulta syöttörallin päätteeksi Mikko Kytölä viimeisteli lukemiksi 5-1. Riku Partala kavensi vielä ylivoimalla lukemiksi 5-2, mutta KaDyn kaksi maalia viimeisen kahden minuutin aikana kuihduttivat kirin. Ottelun parhaina palkittiin KaDysta Jani Korpela ja PeePeestä Jani-Petteri Soininen.

Maalintekijät:

KaDy:

Korsunov Sergei(2′)
Korsunov Sergei(11′)
Korsunov Sergei(13′)
Korpela Jani(22′)
Kytölä Mikko(22′)
Korpela Jani(38′)
Kytölä Mikko(39′)

PP-70:

Hovi Matias(1′)
Partala Riku(36′)

PeePee jatkaa siis sarjan sijalla yhdeksän. Pudotuspelipaikkaan on matkaa 4 pistettä ja 10 sijaan 3 pistettä, kun Mad Max ja PJK voittivat omat ottelunsa. PeePee kohtaa seuraavana viikonloppuna ensin SoVon Somerolla lauantaina klo 16:00 ja sen jälkeen PJK:n Tesomalla sunnuntaina klo 15:00 alkaen.