Jyväskylään vierailulle

PeePee suuntaa katseensa lauantaina kohti VT-9:ä ja matkaa kohti Jyväskylän monitoimitaloa, jossa vastaan asettuu sarjakärki KaDy. PeePeellä on hyvä voitto alla Mad Max ottelusta, joten vuoden 2019 ensimmäiseen otteluun lähdetään hyvistä lähtökohdista.

KaDylla viimeisen neljä ottelun kuntopuntari näyttää kolmea voittoa (JoSePa, SoVo ja LeiF) sekä yhtä tappiota (GFT). Maaliero noista otteluista on 17-8, joten KaDyn puolustus on aukeillut enemmän kuin alkukaudesta. KaDyn tehokkaimpina jatkavat Mikko Kytölä (6+15=21) ja Newton jr. (17+4=21). Erityisesti Newtonia vastaan olisi tamperelaisten syytä keksiä keinoja, sillä tämä teki viime kohtaamisessa kokonaiset 4 maalia jättäen muut KaDy-pelaajat ilman maaleja.

Matias Hovi tuuletta osumaan KaDyn verkkoon kauden ensimmäisessä kohtaamisessa

PeePeen neljän ottelun kuntopuntari näyttää kahta voittoa (LeiF ja Mad Max) ja  kahta tappiota (Ilves FS ja Sievi FS) maalierolla 9-14. Sisäisen pistepörssin kärkeen itsensä – kuin PeePee itsensä 9. sijalle – sementoinut Vili-Atte Mäkinen (5+3=8) on edelleen PeePeen pistenälkäisin pelaaja, mutta jo kuusi pelaajaa on PeePeessä onnistunut tekemään vähintään kolme maalia. Ratkaisulaajuutta siis selvästi löytyy tamperelaisten kokoonpanosta.

Ottelu näytetään suorana Futsal-Liiga.TV:n kautta. Älä siis missaa vuoden 2019 ensimmäistä ottelua vaan ole hengessä mukana, kun PeePee lähtee heittämään kapuloita sarjakärjen rattaisiin lauantaina klo 15:00 alkaen Jyväskylän monitoimitalolla.