Neljäs kerta toden sanoi – PeePee voittoon Mad Maxista

PeePee otti pudotuspelipaikan kannalta tärkeän voiton lauantaina kun se kukisti päiväottelussa hieman vaisun Mad Maxin 3-1 (1-0). Punapaidat pääsevät lähtemään siis joulutauolle sijalta yhdeksän, mutta enää kolmen pisteen päässä Mad Maxista ja viimeisestä pudostuspelipaikasta.

PeePeen maalinteon aloitti ottelun 8 minuutilla Vili-Atte Mäkinen Vili Karoskosken loistavasta esityöstä. Kaksikko loi ensin yhden loistavan paikan pari minuuttia aikaisemmin, mutta tuolloin veto kolisutti vain tolppia. Koko ensimmäinen puoliaika oli vahvasti punapaitojen hallussa, mutta lisämaaleja ei valitettavasti nähty. Ilman pelaajavalmentajaansa Alexia matkassa ollut Mad Max ei onnistunut keksimään keinoja Punapaitojen pakan murtamiseksi ja maalipaikoile ”Mäxit” eivät päässeet kuin muutamaan otteeseen ensimmäisellä puoliajalla.

Toisella puoliajalla 15′ kohdalla nähtiin yksi PeePeen kauden hienoimmista maaleista. Jerry Sipilä nosti oman pään sivurajasta Matias Hovin läpi, joka nosti pallon maalivahti Jan Holmin yli ja viimeisteli pallon verkon perukoille tyylikkäällä kosketuksella. PeePeellä oli tämän jälkeen mahdollisuus naulata viimeinen naula arkkuun, kun Kim Lingman lensi ottelussa ulos toisella keltiintti lopulta maaliin.

Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä Vili-Atte Mäkinen ja Mad maxista Jan Holm.

Maalintekijät:

PP-70:
Mäkinen Vili-Atte(7′)
Hovi Matias(22′)
Hovi Matias(39′)

Mad Max:
Matinaro Mikko(26′)

PeePee matkaa lauantaina 5.1. vuoden 2019 ensimmäiseen otteluun Jyväskylään KaDyn vieraaksi. Viime kohtaamisessa PeePeelle tuli hyvän esityksen jälkeen niukka 1-4 tappio Tesomalla. Katsotaan pystyykö PeePee yllättämään sarjakärjen ja kaappaamaan pisteet Tampereelle. Sitä ennen kuitenkin PeePee toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!