Lauantaina vastassa Mad Max – neljäs kerta toden sanoo?

PeePee kohtaa lauantaina klo 15:00 alkaen Mad Maxin Futsal Liigan toisen kierroksen avausottelussa Tesomalla. Mad Max on ollut tänä vuonna jo kolmeen otteeseen punapaitoja etevämpi – kertaalleen voittomaalikilpailussa Liittocupissa ja kertaalleen Futsal Liigassa sekä Futsal Cupissa varsinaisella peliajalla. Toisen kierroksen avausottelu tarjoaa punapaidoille hyvän paikan revanssiin. Pisteet ovat muutenkin tärkeitä, jotta pudostuspeliviiva ei pääse karkaamaan teille tietymättömille.

Mad Max (16 pistettä) majailee ensimmäisen kierroksen jälkeen sarjataulukossa sijalla 10. kuusi pistettä PeePeen (10 pistettä) edellä. Mad Maxin vaarallisin pelaaja on ollut Futsal Liigassa 14+5=19 tehoilla Justus Kunnas, jonka tulinen kuti täytyy saada aisoihin – tämä saattaa vaatia vahvaa luutimista. Myös Matti Jussila (3+8=11) ja Mikko Matinaro (4+5=9) ovat olleet tehokkaita.

”Viltsu” on ollut punapaitojen tehokkain pelaaja ja on oikeutetusti sisäisen pistepörssin kärjessä

PeePee on majoittunut jälleen 9. sijalle, mutta maisemat näiltä paikoilta alkavat jo hieman kyllästyttämään ja punapaidat hamuavat sijoja 8. ja ylöspäin Vili-Atte Mäkisen (4+3=7), Mikko Ala-Hakunin (3+3=6) ja Jerry Sipilän (3+3=6) johdolla. Myös avausmaalinsa Sievi FS:ää vastaan tehnyt Kalle Sintonen alkaa saamaan koneen käyntiin ja lopputulemana on toivottavasti kasa komeita maaleja. Myös Matias Hovi palaa jälleen kokoonpanoon.

Saavu siis kannattamaan PeePee voittoon vuoden 2018 viimeiseen otteluun lauantaina klo 15:00 alkaen Tesoman palloiluhallille.

PP-70 – Mad Max (Valkeakoski)
Tesoman palloiluhalli
22.12.2018 klo 15:00
Liput 7 euroa / 5 euroa (vain käteinen)