Sievistä ei kotiintuomisia

PeePee kärsi lauantaina 5-2 tappion Sievi FS:ää vastaan Sievissä. Kokoonpanoltaan kauden aikana ailahdellut Sievi oli saanut koottua todella mallikkaan mestaruuksia voittaneen ryhmän kasaan ja osoitti heti alkumetreiltä, kumpi ottelussa tuli palloa pitämään. PeePee pyrki riistämään palloa ja iskemään nopeasti vastaan, mutta ilman pivot-pelaajiaan matkassa ollut PeePee ei saanut avattua maalihanoja ensimmäisellä puoliajalla. Sievi FS sen sijaan osui komeilla maaleilla kolmesti. Ensin Jarmo Junno tykitti pallon yläkulmaan ottelun toisella minuutilla, sen jälkeen Juho Ala-Suutari runnoi Junnon tolppalaukauksen karat maaliin  12’ kohdalla ja lopuksi Junno ja Joni Pakola tyylittelivät pallon punapaitojen verkkoon puoli minuuttia ennen puoliajan loppua. Näin ollen puoliajalle mentiin 3-0 lukemissa hyvästä puolustustaistelusta huolimatta.

Kalle onnistui ensimmäistä kertaa pistämään verkot tötterölle Sievin vieraana

Toisen puoliajan alkuun PeePee osoitti taistelutahtoa ja Mikko Ala-Hakuni kavensi ottelun 3-1 lukemiin. Momentum ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä Henri Heikkilä naulasi pallon verkon perukoille tarkalla laukauksella. Sievi kaunisteli vielä lukuja PeePeen yrittäessä maalia lentävällä maalivahdilla – Jerry Sipilän torjuntayritys ei aivan riittänyt ja Radik Akhmetkhanov puttasi luvuiksi 5-1. Punapaidat näyttivät että tuloksesta huolimatta pitää taistella loppuun asti. Kalle Sintonen seurasi laukauksen karat loppuun ja viimeisteli 39’ kohdalla 5-2 loppulukemat ensimmäisellä liigamaalillaan.

Taisteluilme oli hyvä, mutta tasoero oli ottelussa kuitenkin sen verran valtava, että tamperelaiset jäivät ilman pisteitä. Ottelun parhainen palkittiin PeePeestä Jani-Petteri Soininen ja Sievi FS:stä Henri Heikkilä. Hyvä ilme antaa kuitenkin hyvät lähtökohdat ensi viikon Mad Max -kohtaamiseen, joka on samalla toisen kierroksen ensimmäinen ottelu.

Japi palkittiin PeePeen parhaana

Maalintekijät:

Sievi FS:

Junno Jarmo(2′)
Alasuutari Juho(12′)
Pakola Joni(19′)
Heikkilä Henri(21′)
Akhmetkhanov Radik(39′)

PP-70:

Ala-Hakuni Mikko(21′)
Sintonen Kalle(39′)