Derpytappion jälkeen suunta kohti pohjoista

PeePee kärsi karvaan tappion Ilvekselle keskiviikkona, kun punapaidat onnistuivat tekemään yhden maalin Ilveksen kuutta maalia vastaan. Ottelun kulminaatiopiste oli Jussi Rasvan 1-1 tasoituksen jälkeen, kun ensin Pyry Haanpää pääsi Kalle Sintosen loistavasta pivot-pelistä tälläämään pallon kutosen pilkun paikkeilta, mutta Ilves-vahti Akseli Syrjälä torjui pallon kulmaksi. Heti perään hienon kuvion päätteeksi edellisen maalipaikan tarjoillut ja ensimmäistä Liigamaaliaan metsästävä Kalle pääsi avopaikkaan takatolpalta, mutta askelten sotkeuduttua tilanne tyrehtyi kasaan. Tämän jälkeen Ilves rokotti pelin nopeasti 3-1 tilanteeseen ja punapaidat joutuivat pahaan takaa-ajoasemaan.

Maalintekijänä Jussi Rasva! Kahteen peliin kaksi maalia

Takaa-ajoa aloiteltiin toisella puoliajalla ja hyviä maalipaikkoja saatiinkin luotua. Takaa-ajo loppui kuitenkin ilman tulosta Matias Hovin lennettyä ulos toisella keltaisella kortilla 32′ kohdalla. Ilves rokotti tilanteeksi 4-1 ylivoimalla. PeePeen lentävällä pelaaminen ei myöskään lähtenyt käyntiin ja tyhjiin kaunisteltiin kahteen kertaan lukemiksi lopulta 1-6. Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä Pyry Haanpää ja Ilveksestä Tomi Lahtinen.

Maalintekijät:

PP-70:

Rasva Jussi(8′)
Ilves FS:
Lepistö Sakari(2′)
Lahtinen Tomi(10′)
Lahtinen Tomi(10′)
Lahtinen Tomi(32′)
Lintula Lassi(36′)
Mäkiniemi Juho(38′)
Tulosta ei kuitenkaan kannata jäädä murehtimaan, vaan suunnata katseet kohti pohjoista heti lauantaiksi. PeePee nimittäin kohtaa lauantaina vuoden viimeisessä vierasottelussa Sievi FS:n. Sievi pinnisti keskiviikkona 2-3 vierasvoiton PJK:sta ja erityisesti kovassa vireessä olleet Nikola Erceg (8+10=18) ja Aleksi Kylmälä (9+3=12) on pidettävä kurissa, jos ryöstöretki meinataan toteuttaa.

Pauli Pylvänäinen tukka putkella Sieviä vastaan
Ottelu alkaa lauantaina 15.12. klo 16 ja se on katsottavissa ilmaiseksi Futsal-Liiga.TV:n kautta.