Derbytime

PeePee kohtaa Ilveksen kauden ensimmäisessä derbyssä keskiviikkona. Ottelut ovat olleet tiukkoja ja kymmenestä kohtaamisesta Futsal Liigassa ja Cupissa punapaidat ovat kerryttäneet tililleen neljä voittoa. Ilves majailee tällä hetkellä sarjan sijalla kuusi 15 pisteellä ja PeePee valitettavan tutulla ysipaikalla 10 pisteeessä – mitä parhaalla iskuetäisyydellä siis. Viiden ottelun kuntopuntarikin näyttää hyvältä – 1-2-0-2, eli kolme voittoa ja kaksi tappiota antavat hyvät asetelmat otteluun kun muistetaan, että tappiot kärsittiin tiukoissa otteluissa GFT:lle ja KaDylle.

Ilveksen parhaita pistemiehiä ovat olleet Tomi Lahtinen (6+5=11), Lassi Lintula (6+5=11) ja Jaakko Ahokas (5+3=8). Maajoukkueenkin mukana Nordic Futsal Cupissa viime viikolla hyviä otteita esittänyt veteraani Antti Teittinen on ottelusta sivussa kärsiessään pelikieltoa.

PeePeen tehokolmikkona ovat toimineet Vili-Atte Mäkinen (4+3=7), Jerry Sipilä (3+3=6) ja jälleen kokoonpanoon palaava Matias Hovi (4+1=5). Kolmikon takana Mikko Ala-Hakuni ja Riku Partala odottelevat neljässä pisteessä. Myös PeePee oli edustettuna Tanskassa pelatuissa maaotteluissa. Hyviä otteita alkukaudesta esittänyt maalivahti Aleksi Pennanen torjui hyvin Tanskassa Suomen U19-poikien otteluissa Ruotsia vastaan, vaikka se ei aivan riitänyt voittoon tällä kertaa.

Nyt siis jos koskaan kannattaa saapua Tesomalle nauttimaan Tampereen kovatasoisimmasta futsal-ottelusta!

PP-70 – Ilves FS
Keskiviikkona 12.12. klo 19:30
Tesoman palloiluhalli
Liput ovelta käteisellä 7€ / 5 € (alennusryhmät)