Lauantaina vierailulle Akaaseen

PeePee matkaa pitkästä aikaa vierasotteluun, kun se kohtaa lauantaina Leijona Futsalin Akaassa klo 15:00 alkaen. Punapaidoilla on Liigassa allaan hyvä ottelu KaDya vastaan ja viimeiset kolme peliä ovat tuottaneet yhteensä neljä pistettä. PeePee kärsi lisäksi viikolla 8-2 tappion Futsal Cupissa Mad Maxille ja on halukas lisäpisteille. Cup-ottelusta merkillepantavan teki se, että Ville Mansikkamäki pelasi ensimmäisen virallisen ottelunsa punapaidoissa. Leijona Futsalilla taas on allaan kolme voittoa – Tervarit, PJK ja SoVo, joten helppoa pisteiden metsästyksestä ei ole tulossa.

LeiF tunnetaan todella vaarallisena joukkueena erityisesti hyökkäyspäähän, mistä kertookin pistekärjen tasainen jaantuminen. Leijona Futsalin vaarallisimmat pelaajat ovat olleet tähän mennessä Juhana Jyrkiäinen (11+3=14), Jussi Nyström (5+5=10) ja Dusan Milojevic (3+7=10), joista viimeisin on punapaitojen onneksi pelikiellossa. Myös PeePeen Matias Hovi kärsii pelikieltonsa ottelussa.

Ottelu on nähtävissä Futsal-Liiga.TV:n kautta klo 15:00 alkaen.