Hyvä kamppailu ei riittänyt – pisteet Jyväskylään

Sunnuntain kohtaaminen sarjakärki KaDyn kanssa ei tuottanut punapaidoille pisteitä hyvistä otteista huolimatta, vaan KaDy kiinnitti kärkipaikkaansa 1-4 (0-2) voitolla. PeePee onnistui pistämään hallitsevan mestarin ahtaalle 1-2 -tilanteessa, mutta Newton jr:n maali-iloittelu katkaisi punaisten takaa-ajon. Ex-PeePeet Joona Valkama ja Sergei Korsunov nähtiin Tesoman parketilla.

Newton vei KaDyn johtoon ensin ottelun toisella minuutilla liu’uttuaan pallon maalin takatolpalta. Sama herra koristi lukemat 0-2 viiden minuutin kohdalla laukauksella oikeasta laidasta. PeePeellä oli myös maalipaikkansa ensimmäisellä puoliajalla. Kalle Sintonen pääsi kertalleen tykittämään ylärimaan läpiajon päätteeksi ja Pyry Haanpään sekä Matias Hovin vapaapotkukuvio leijaili ohi maalin.

Matias tuulettaa kavennusosumaa

Toisella puoliajalla PeePee pääsi aloittamaan takaa-ajon KaDyn isoja minuutteja pelanneiden pelaajien alkaessa selvästi väsyä punaisten vahvan prässipelin alla. Erityisesti toisen puoliajan puolivälin molemmin puolin punapaidoilla oli erittäin vahva jakso käynnissä ja se tuottikin 1-2 kavennusmaalin 28′ kohdalla Matias Hovin toimesta. Toinen maali ei myöskään ollut kaukana ja leijui pitkään ilmassa Aleksi Pennasen pitäessä KaDyn muutamat uhittelut poissa punaisten maalista. Punapaitojen nukahdus kuitenkin 36′ kohdalla koitui takaa-ajon kannalta lohduttomaksi kun kulmakuviossa vapaaksi jäänyt Newton rankaisi armotta- knalli päähän ja KaDy taas kahden maalin karkumatkalle. Edellisviikonloppuna tehoilla komeillut ylivoimapeli ei myöskään tuottanut PeePeelle tulosta ja prässinpurun päättyessä palautukseen maalivahdille, nukahtivat punapaidat uudestaan ja Newton rokotti nopeasti illan neljännellä maalillaan loppulukemat taululle.

Juhlan aihetta, kun PeePee onnistuu ensimmäistä kertaa yli vuoteen rokottamaan KaDya

Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä katsojien äänin maalivahti Aleksi Pennanen ja KaDysta neljän maalin Newton jr.

PP-70 maalintekijät:

Hovi Matias(28′)

KaDy maalintekijät:

de Souza Queiroz Junior Newton(1′)
de Souza Queiroz Junior Newton(4′)
de Souza Queiroz Junior Newton(36′)
de Souza Queiroz Junior Newton(37′)
PeePee kohtaa seuraavaksi Futsal Cupissa keskiviikkona Mad Maxin Valkeakoskella ja sen jälkeen lauantaina Leijona Futsalin Akaassa.