Mestarinkaatoon sunnuntaina

Tampereen punapaidat haastavat kotihallissaan Tesomalla sunnuntaina klo 15:00 alkaen hallitsevan Suomenmestarin KaDyn. PeePee lähtee otteluun kahden ottelun voittoputkessa ja aikomus ei ole lopettaa tähän. KaDy on pelannut viime viikolla kaksi äärimmäisen tiukkaa kamppailua ensin Ilvestä ja sitten Sieviä vastaan. Käteen KaDylle jäi otteluista 4 pistettä Sievin viedessä 2 pistettä voittomaalikilpailussa. Myös Ilves pisti hallitsevalle mestarille hyvin kampoihin häviten vain 2-3 vain muutamia sekunteja ennen toisen puoliajan loppua tulleella voittomaalilla. Ottelu tuo myös mukanaa nostalgiaa PP-leiriin, sillä kolme ex-PeePeetä – Sergei Korsunov, Tero Intala ja Joona Valkama – nähtään Tesomalla KaDyn paidassa, jos vain ovat pelikunnossa.

Tämän kaikki haluavat nähdä sunnuntaina!

KaDylla on kasassa seitsemän ottelun jälkeen 19 pistettä maalisuhteella 35-11 (5 tehtyä ja 1,57 päästettyä per ottelu). Pisteet oikeuttavat sarjan piikkipaikkaan. KaDyn parhaita pistemiehiä ovat olleet Mikko Kytölä (4+11=15), Jani Korpela (5+6=11) ja de Souza Queiroz Jr Newton (8+1=9). Merkittävää Newtonin tehoista tekee se, että hän on iskenyt maalit vain neljään peliin – muut KaDyn tilastojen kärkimiehet ovat pelanneet 7 peliä. KaDyn maalihanat pitää siis saada tyrehdytettyä, jos punapaidat mielivät pisteille.

Avaako Kalle pistetilin sunnuntaina?

PeePeen pistetilaston kärjessä on Vili-Atte Mäkinen (3+2=5). Viltsun perässä taulukossa löytyy neljä pelaajaa neljässä pisteessä, joten kilpailu kärkisijasta käy kuumana. Tuplaviikonloppuna debytoinut Kalle Sintonen odottaa vielä pistetilin avautumista ja avausmaalinsa iskenyt Aleksi Pennanen haluaa varmasti rokottaa KaDya 4 vs. 5 -pyörityksessä.

Mennäänkö sunnuntaina taas jatko-otteluun vai ratkeaako paremmuus varsinaisella peliajalla? Kysymyksiin vastaus löytyy Tesomalta klo 15:00 alkaen. Saavu siis katsomaan laatufutsalia ja morottamaan Jyväskylään karanneita tamperelaisia.

Liput ovelta käteisellä

Aikuiset 7 euroa
Alennusryhmät 5 euroa
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi

Kahviossa tarjolla pullaa, kahvia ja virvokkeita. Muista myös osallistua äänestämään ottelun parasta pelaajaa sähköisen käsiohjelman kautta.