Tuplaviikonloppu päätökseen – jälleen kaksi pistettä

PeePee nappasi kaksi pistettä Tervareilta isänpäivän mittelössä ja nousi seitsemään pisteeseen pitäen tutun paikkansa yhdeksäntenä pudotuspeliviivan välittömässä läheisyydessä. Ottelu itsessään oli kuin toisinto lauantailta paikkoja saatiin luotua, mutta tolpat kolisivat ja Tervarit vahti Juho Keskinen loistotorjunnat pitivät punapaidat nollilla. Jälleen myös vastustaja päästettiin ensin maalin johtoon viiden minuutin jälkeen, kun Taneli Kohonen iski vieraat kulmasta 0-1 johtoon.

Näissä lukemissa edettiin myös toiselle puoliajalle, jossa tunteet kuumenivat nopeasti – molemmat joukkueet rikkoivat viisi kumulatiivista rikettä täyteen 28′ kohdalla. Tämä hieman rauhoitti ottelun kulkua, mutta punapaidat eivät millään meinanneet saada kuparista rikottua. Jälleen päätettiin kutienkin toistaa Kemi-ottelun käsikirjoitusta ja ottelun viimeisellä minuutilla PeePeen Jerry Sipilä toimitti pallon maalille, mistä se kimpoili lopulta maaliin asti. Jatko-otteluun mentiin siis jälleen, mutta tällä kertaa tilanteessa 1-1.

Jatko-ottelu aloitettiin punaisten hallinnassa. Tervarit eivät palautuneet 39 minuutin maalista ja joutuivat paineen alla rikkomaan kuudennen kerran. Pallo siis 10 metriin, mutta tämä ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Välittömästi tämän jälkeen Tervareiden nuorisokaarti kuitenkin hölmöili palautuksen maalivahti Keskiselle, josta seuranneesta epäsuorasta vapaapotkusta Vili-Atte Mäkinen upotti pallon verkon perukoille. Reilu minuutti tästä ja Matias Hovi tälläsi kääntölaukauksen maalin kattoon. Tervareiden pyörittäessä peliä ylivoimalla kaunisteli vielä maalissa hyvän pelin pelannut Aleksi Pennanen numerot 4-1 tyhjään maaliin uponneesta käsistäpotkusta.

Ottelun parhaina palkittiin PeePeestä Vili-Atte Mäkinen ja Tervareista Taneli Kohonen.

PP-70 maalintekijät:

Sipilä Jerry(39′)
Mäkinen Vili-Atte(40′)
Hovi Matias(42′)
Pennanen Aleksi(44′)

Tervarit maalintekijät:

Kohonen Taneli(5′)

PeePee kohtaa seuraavassa ottelussaan 18.11. klo 15 alkaen hallitsevan Suomenmestari KaDyn. Tesomalla nähdään siis vanhoja punapaitoja, sillä KaDyn riveissä vaikuttavat nykyään Sergei Korsunov, Tero Intala ja Joona Valkama. Tervetuloa siis ensi sunnuntaina Tesomalle, kun PeePee haastaa jyväskyläläiset.