Tuplaviikonloppu alkaa – ensin vastassa FC Kemi

PeePee kohtaa tuplaviikonlopun ensimmäisessä ottelussa FC Kemin. Sarjan pohjoisimman joukkueen tuo Tampereelle futsalkenttien elävä legenda – Keijo Huusko. Kemi ja PeePee ovat pelanneet aina tiukkoja kamppailuja – suurin maaliero joukkueiden välillä ottelussa on ollut 2 maalia (Kemissä 05.03.2016 3-5 ja Kemissä 26.02.2017 3-5). Muutoin ottelut ovat joko päättyneet tasan tai yhden maalin eroon. Ottelusta on siis jälleen odotettavissa jännittävää trilleriä!

Kemi on pelannut tähän mennessä 6 ottelua ja on sarjassa sijalla 10, eli yhden ottelun enemmän pelanneena ja yhden sijan PeePeen alapuolella. Joukkueella on yhtä monta pistettä kuin PeePeelläkin (3), mutta tehtyjä maaleja on vain 9 (1,5 per ottelu), joten joukkue jää 13 maalia upottaneen PeePeen taakse. Kemin parhaita pistemiehiä ovat olleet Harri Kurkela (2+2=4) ja Vesa Lilja (3+1=4). Myös Keijo Huusko on onnistunut tekemään 3 pistettä (1+2). Kemin ainoa voitto on sarja-avaus PJK:n vieraana 1-4, eli joukkueella on takanaan 5 ottelun tappioputki, jossa on tehty vain 5 maalia, eli maalin per peli.

PeePee lähtee otteluun hyvän GFT-pelin jäljiltä. Ottelun toisella puoliajalla etenkin PeePeen peli kulki ajoittain mallikkaasti ja jos vastaaviin paikkoihin päästään lauantaina, niin punapaidat ovat suosikkeja nappaamaan 3 pistettä. Tällä hetkellä PeePeen pistepörssin kärki on jakaantunut tasaisesti – 10 pelaaja on päässyt pisteille ja neljä pelaaja on tehnyt vähintään kolme pistettä. Tehopelaajan kruunu odottaa siis edelleen ottajaansa. Pistepörssiin saattaa olla tulossa kilpailua, sillä todella hyviä otteita harjoituksissa esittänyt Kalle Sintonen debytoi viikonloppuna Tesoman parketilla. 93-syntynyttä pallotaituria kannattaakin seurata tarkasti.

Saavu siis lauantaina kannattamaan punapaidat voittoon klo 15 alkavassa Futsal Liigan ottelussa PP-70 – FC Kemi.

Liput ovelta käteisellä

Aikuiset 7 euroa
Alennusryhmät 5 euroa
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi

Kahviossa tarjolla pullaa, kahvia ja virvokkeita. Muista myös osallistua äänestämään ottelun parasta pelaajaa sähköisen käsiohjelman kautta.