Otteluennakko: PP-70 – GFT

PeePee kohtaa sunnuntaina klo 15:00 alkaen Tesomalla GFT:n Espoosta kauden toisessa kotiottelussa. PeePee lähtee otteluun sarjataulukon sijalta sijalta yhdeksän, kun taas GFT majailee tällä hetkellä sarjakakkosena yksi peli enemmän pelattuna kuin punapaidoilla.

PeePee pääsee lähtemään otteluun täydellä rosterilla ja lopultakin myös fanien ja vastustajien kestosuosikki Pauli Pylvänäinen nähdään Tesoman parketilla tositoimissa. Myös viime ottelusta sivussa ollut Vili-Atte Mäkinen palaa kokoonpanoon. Viimeksi Tesomalla GFT:n verkkoon kaksi maalia upottanut Jussi Rasva on myös teroittanut kärkkärin kuntoon. PeePee on onnistunut tekemään neljässä ensimmäisessä ottelussaan yhteensä 12 maalia (ka. 3 maalia) ja päästänyt 22 maalia (ka. 5,5 maalia). Tiivis ja hyvin organisoitu puolustuspeli sunnuntaina om siis avain pisteisiin.

GFT on aloittanut kauden hurjassa vireessä. Tehokaksikko Panu Autio ja Miikka Hosio ovat tehtailleet yhteensä 24 pistettä viiteen otteluun. Kauden ainoan tappion GFT kärsi viime kierroksella LeiF:lle. GFT on tehnyt viidessä ensimmäisessä ottelussaan 23 maalia (ka. 4,6 maalia) ja päästänyt 10 maalia (ka. 2 maalia).

Ottelu alkaa siis Tesomalla klo 15:00. Saavu paikalle tai katso ottelu Futsal-Liiga.TV:n kautta. Muista myös äänestää ottelun parasta pelaaja huomenna julkaistavan sähköisen käsiohjelman kautta.

Liput:
Aikuiset 7 €
Alennusryhmät 5 €
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.