Vierailu Joutsassa ei tuottanut pisteitä

PeePeen vierailu Joutsassa ei tuottanut pisteitä, kun keltaisessa peliasussa pelanneet tamperelaiset hävisivät joutsalaisille 1-3. PeePeen ainokaisesta vastasi PeePeen parhaaksi valittu Mikko Ala-Hakuni. PeePee aloitti ottelun yhtä sähäkästi kuin PJK:takin vastaan ja ensimmäiset 5 minuuttia olikin aivan keltapaitojen hallintaa.

Palkintona odottanut maali jäin kuitenkin uupumaan ja epäonnistuneen prässin johdosta joutsalaiset pääsivät kuin varkain 2-0 vastaan läpiajoon, joka päättyi joutsalaisten avausmaaliin. 2-0 maali syntyi myös harmillisen keskialueen pallonmenetyksen, epäonnistuneen purun ja torjunnan jälkeen kun karat ammuttiin puolustajan puikoista maaliin – toisessa päässä vastaava tilanne päättyi maaliviivalle parkkeeranneen joutsalaisen rintakehään. Ensimmäisen puoliajan viimeisen maalin JoSePa iski erikoistilanteesta.

Toinen puoliaika alkoi kuin ensimmäinen – tamperelaiset ottivat ohjat käsiinsä ja tällä kertaa se palkittiinkin maalilla, joka viimeisteltiin komeasti vapaapotkusta. 3-1 tilanteessakin PeePeellä oli tukuittain maalipaikkoja, mutta JoSePan maalissa huipputorjuntoihin venynyt Niko Rantanen torjui pisteet joutsalaisille. PeePee kohtaa seuraavaksi kahden viikon päästä sunnuntaina Tesomalla GFT:n. Huomaa, että ottelu on siirtynyt lauantailta sunnuntaille – ottelu pelataan kuitenkin samaan aikaan klo 15:00 alkaen.

PeePeen maalintekijät:

Ala-Hakuni Mikko(22′)

JoSePan maalintekijät:

Kotimäki Jari(8′)
Malin Olli(12′)
Rautiainen Markus(18′)