Lauantaina Joutsaan haastamaan hyvässä vireessä ollut sarjanousija

PeePee matkaa lauantaina Joutsaan, jossa vastaan asettuu klo 17:00 alkaen hyvässä vireessä kotihallissaan ollut JoSePa. Ottelu on nähtävillä Futsal-Liiga.TV:n kautta (ota linkki talteen tästä).

PeePeellä on kolmesta ottelusta haalittuna 3 pistettä. kun taas joutsalaiset ovat onnistuneet nollaamaan Sievin ja Ilveksen, sekä viimeisimpänä poimimaan jatkoaikavoiton PJK:lta. Nopeasti ynnäiltynä se tekee jo 8 pistettä. JoSePalla tosin on yksi ottelu tamperelaisia enemmän, joten tarjolla on tärkeät pisteet, jotta sarjanousijan kaula tamperelaisiin ei pääse pitenemään. JoSePan tehokkaimpina pelaajina ex-KaDyt MarkusRautiainen (4+2) ja Jesse Kalliokoski (3+1), joista jälkimmäinen on pelikiellossa lauantain ottelussa neljännen kertyneen keltaisen johdosta. JoSePa vaikuttaisi muutenkin hallitsevan Liigan kärkeä rikkeissä – lähes jokaisessa pelissä rikkeet ovat täyttyneet ja neljässä pelissä joukkue on kerännyt 8 keltaista korttia – ottelusta voinee odottaa siis melko fyysistä kamppailua.

Riku ja Jerry liekeissä PJK:ta vastaan

PeePee lähtee kamppailuun allaan 2-4 vierasvoitto PJK:sta. Peli-ilme PJK:ta vastaan oli muutenkin jo huomattavasti parempi kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa, joten Joutsaan saadaan vierailemaan vireessä olevat tamperelaiset. PeePeen tehokkaimmat pelaajat ovat tähän mennessä olleet Riku Partala (3+1) ja Jerry Sipilä (2+1). Kaksikolta odotetaankin paljon huomenna kun PeePee pyrkii nostamaan sijoitustaan playoff-viivan yläpuolelle.

Veikkaa ottelun lopputulosta oheisen kyselyn kautta: