Kolmen pisteen iltapäivä Pirkkalassa

Punapaidat kävivät hakemassa avausvoiton Pirkkalasta lukemin 2-4. Heti alusta PeePee otti ohjat käsiinsä ja sai jos ensimmäisen vaihdon aikana estettyä PJK:n pelin lähtemistä käyntiin. Muutama kova laukaus ja esimerkillinen asenne heti ensimmäisessä vaihdossa palkittiin lopulta Pyry Haanpään laukoessa kääntölaukauksen alakulmaan. PeePee ei tästä johdosta luopunut ja Mikko Ala-Hakuni tuplasi vielä vierailijoiden johdon kun kellossa oli pelattuna 10′.  PJK ei saanut peliään millään pyörimään ja punapaidat painoivat päälle. PeePee siirtyi siis  tauolle 0-2 johtolukemissa.

Pyry tykittää PeePeen johtoon!

Toisella puoliajalla PJK yritti laittaa kirivaihteen päälle ja valitettava kavennusmaali syntyi nopeasta vastahyökkäyksestä maalintekijän ollessa Omar Soli. PJK:n peliä vapauttavaa tasoitusmaalia ei kuitenkaan tullut ja Jerry Sipilän viimeisteltyä maali Vili-Atte Mäkisen upeasta esityöstä upotti tämä viimeistään Pirkkalan sinisten laivan. Jerry kaunisteli vielä lukemia puttaamalla yhden tyhjiin PJK:n pyörittäessä peliä viidellä kenttäpelaajalla. Hugo Kukkasniemi onnistui lopussa kaventamaan vielä lukemiksi 2-4, mutta ottelussa paremmin puolustanut PeePee vei ansaitusti pisteet Tampereelle.

PP-70 maalintekijät:

Haanpää Pyry(1′)
Ala-Hakuni Mikko(10′)
Sipilä Jerry(31′)
Sipilä Jerry(37′)

PJK maalintekijät:

Soli Omar(26′)
Kukkasniemi Hugo(39′)
Jerry Sipilä valittiin PeePeestä ottelun parhaaksi pelaajaksi

PeePee kohtaa seuraavassa ottelussaan tulevana lauantaina klo 17 alkaen sarjanousija JoSePan Joutsassa. JoSePa on ollut kovassa vireessä kaataen mm. Sievin ja viimeisenä Ilveksen kotihallissaan. Paljon rikkova JoSePa on PeePeelle varmasti sopiva vastustaja ja vieraspisteet tuliaisina olisivat enemmän kuin tervetulleita.